Zendaya i Jenna

Zendaya, koja je utjelovila glavnu junakinju u seriji „Euphoria“, pokazala je na Instagramu svoju novu frizuru.

Svoje je duge smeđe valove baš skratila, ali je koji ton i posvijetlila kosu pa sad ima toplu smeđu nijansu, prošaranu pramenovima boje meda. Za ovu je transformaciju zaslužna njezina frizerka Ursula Stephen.

 

 

Izgled je oduševio mnoge slavne osobe koje su ostavljale pozitivne komentare, uključivši i njezinu kolegicu iz serije, Storm Reid te poznatu dizajnericu Veru Wang.

Ova je frizura totalno u stilu devedesetih, a takav je i modni outfit koji je nosila prilikom snimanja za Instagram. Obukla je bijelu majicu kratkih rukava, a gore je prebacila crni prsluk sa šljokičastim ukrasima. Ispod je imala crne hlače visokog struka, a izgled je zaokružila crnim remenom sa zlatnom kopčom. Od modnih dodataka, tu su bile elegantne naušnice i upečatljiva zlatna ogrlica.

Možemo reći kako nas je ovom novom frizurom podsjetila na glumicu Jennu Ortegu, koja je pred nekoliko dana isto iznenadila fanove skraćivanjem kose u razbarušeni bob. Riječ je o tzv. „shaggy frizuri“, koja je bila totalni hit sedamdesetih i devedesetih godina prošloga stoljeća.

 

 

Doduše, Zendaya nema šiške kao što to ima Jenna, ali ono što upada u oči kod oba šišanja je slojevitost, čime im je kosa dobila na volumenu. 

Zvijezde Hollywooda pokreću neke nove trendove u svijetu frizura, a koje su inspirirane prošlim vremenima. Kako je ovaj tip frizure vrlo jednostavan za održavanje, vjerujemo da će mnoge dame doći u frizerski salon s fotkom Zendaye ili Jenne i tražiti od svojih frizera upravo takvu frizuru.

 

Zendaya Zendaya i nova frizura shaggy frizura frizure u stilu devedesetih Euphoria Ursula Stephen jenna ortega Vera Wand

Još vijesti