Galerija Zendaya Zendaya - 1 Zendaya - 2 +4 Zendaya - 1

Zendaya je jedna od onih celebova koja se pojavljuje u javnosti od malena, a svoju najveću popularnost je stekla zahvaljujući nekim predobrim glumačkim ulogama koje je imala! Otkrila je i u kojem zanimanju se nikako ne vidi, a navela je i zašto.

U nedavnom intervjuu, Zendaya je otkrila jednu zanimljivost o sebi koju do sada nismo znali. Naime, najpoznatija nam je trenutno zbog serije 'Euphoria' gdje je utjelovila Rue, ali ju mnogi znaju i po filmu 'Spiderman' u kojem je glumila s Tomom Hollandom. Upravo zbog tih uloga znamo kako je Zendaya odlična glumica i svaki glumački lik utjelovi na drugačiji način. No, nedavno je otkrila zašto joj je gluma draža od bilo kojeg drugog zanimanja, ali i nešto u čemu se nikako ne može vidjeti, kako piše Just Jared.

U tom intervjuu napomenula je kako nikada ne bi mogla biti pop zvijezda. Ona ima i vlastiti album, nastupala je po koncertima te je napravila nekoliko pjesama za seriju 'Euphoria', ali i dalje tvrdi kako joj to ne odgovara zbog jedne stvari: 'Kao glumica imam svoju određenu razinu anonimnosti, što mi se jako sviđa. I mogu prolaziti kroz svoje privatne stvari, koje god to bile, kroz glumu i lika i nitko ne mora znati za to' – napomenula je.

Djevojka rekreirala modnu kombinaciju Originalna ideja za maturalnu haljinu – djevojka rekreirala Zendayinu kombinaciju s dodjela Oscara

Smatra da ako si pop zvijezda, da je cijeli tvoj život predstavljen javnosti i ne možeš nikakve privatne situacije zadržati za sebe, dok ih ona utjelovi u glumi nekog izmišljenog lika. To je izdvojila da joj se sviđa što npr. Rue preuzme na sebe neke stvari, tako da njezin pravi lik ne mora!

Zendaya Drastična promjena frizure: Zendaya se ošišala na dosta kratko [FOTO]

euphoria Kontroverzna 'Euphoria': Evo kako je serija u kojoj glumi Zendaya pomogla mladim ljudima

Zendaya Euphoria gluma zanimanje pop zvijezde

Još vijesti