Slika nije pronađena

Ovdje svoje glasove nisu davali nikakvi profesionalci, već obični ljudi iz cijelog svijeta. Koje su to čokoladice omiljene i koja je pokupila najviše glasova i može biti proglašena najomiljenijom?

Kada su u pitanju čokoladice, svatko ima svog favorita, onu jednu koju će uvijek odabrati u dućanu. Iako je nekada teško odabrati, jer budimo realni, sve su fine! Ipak, kada dođe trenutak da trebaš odabrati samo jednu, u većini ćeš slučajeva izabrati onu koja ti je ipak najfinija. Mars, Snickes, Twix, Milky Way…izbora ima previše! I baš su uvijek negdje na blagajni tako da ih gledamo dok stojimo u redu.
 


Cure nam sline dok samo i razmišljamo o njima! Koja je od njih tvoj favorit? Na stranici Ranker netko je odlučio pokrenuti upravo ovu temu i tražiti ljude da glasaju za svoju omiljenu čokoladicu. Do sada je sakupljeno preko 380.000 glasova, što je poprilično puno, izgleda da je svatko htio dati glas svojoj omiljenoj. Na kraju, nekoliko njih se uspjelo izdvojiti i brojem glasova odmaknuti od ostatka. I tako smo dobili listu od top 5 najomiljenijih čokoladica na svijetu. Krećemo s odbrojavanjem od zadnje, one na 5. mjestu.
5.Toblerone

4.Hershey Bar
3.Snickers

2.Twix

A na prvom mjestu, kao najbolja čokoladica po mišljenju većine jeeeee….

1.Kit Kat

Pogledajte još:

Čokoladna eksplozija u šalici! Novo hit piće koje je osvojilo internet - vruća čoko bomba! Evo kako ga napraviti

Kako danas izgleda dečko s Kinder čokolade? I dalje je model, ali je odrastao [FOTO]

Zvuči poznato? 16 situacija koje će razumjeti samo pravi ljubitelji čokolade

najbolja čokoladice omiljena Kit Kat

Još vijesti