Slatki frižider

Čak i da imaš doma slatku ladicu ili slatku policu ili ormarić, sigurno ne izgleda ovako kako izgleda Crofnin frižider. Snimili su kako im izgleda obnova zaliha i mogle bi ti curiti sline dok gledaš.

Ukoliko još nisi čula za zagrebačku hit lokaciju za ljubitelje slatkog, Crofnu, onda je sada vrijeme da saznaš za njih. Otvoreni su već neko vrijeme i postali su glavna lokacija za krafne. Tu ima krafni svih mogućih okusa, a redovito se dodaju i novi. Inspiracija za okuse često budu popularni slatkiši poput Domaćica, Pepite ili raznih Kinder proizvoda.

Fine mekane krafne u Zagrebu Oreo, Nutella, Kinder Bueno – u Zagrebu se otvorio dućan s krafnama! Provjerili smo ponudu i isprobali

Dnevno naprave i ukrase hrpu krafni, a iako smo znali da negdje imaju lijepu zalihu slatkiša, nismo očekivali ovakav raj! Pokazali su kako im izgleda punjenje slatkog frižidera. Nabavljaju velike količine svih mogućih čokoladica, kao i keksa i svih ostalih slatkiša koji ti mogu pasti na pamet. Kada kažemo da je ovo frižider kakav bi doma htio imati svaki ljubitelj slatkog, ne pretjerujemo.

 

 

Ovakvu količinu Kinder Buena sigurno još nisi vidjela u ničijem frižideru! Videi organizacije i punjenja frižidera su popularni na TikToku i Instagramu, a ljudima je zabavno to gledati. Znatiželja je jača od nas i uvijek nas zanima što to drugi kupuju i imaju doma.

M&M's Em su čokoladni, em su u boji: Što stvarno znače slova 'M' u nazivu bombona M&M's?

Ovo je malo drugačiji tip takvog videa, ali i jedan od najzanimljivijih punjenja frižidera koje smo do sada vidjeli. Kada ga gledaš, čini se kao da nema kraja slatkišima! Video koji će biti po guštu ljubiteljima slatkoga i nakon kojega ćeš si htjeti pojesti koju čokoladicu.

crofna krafne punjenje frižidera slatki frižider inspiracija kinder slatkiši čokoladice punjenje zaliha

Još vijesti