odgovoranje

Usmeno odgovaranje je samo po sebi stres, a pogotovo kada trebaš ići pred ploču. Jer znaš da ne možeš baciti pogled u bilježnicu niti da ti itko može šaptati i na taj način malo pomoći. Ili?

Profesori misle da ovako nema šanse da će ti itko pomoći dok odgovaraš, jer ipak si pred pločom i pred profesorom pa će vidjeti ako ti netko pokušava došapnuti odgovor. Međutim, ima trik kako i to zaobići i svejedno dobiti pomoć. Jer budimo realni, svi imaju one dane kada dođu nepripremljeni, a znaju da će profa pitati. I onda kao da se sve urotilo, još baš i njih okrenu i moraju pred ploču. Ove su cure podijelila trik koji je nekima već dobro poznata pomoć, ali neki su u komentarima zahvalni, jer ovo nisu znali, ali sada će ga početi koristiti. Bežične slušalice i dobra prijateljica su sve što ti treba.

@jelenamitroviic1 @anastasia @teodora.simic original sound - S̾m̾r̾d̾e̾ 👣 N̾o̾g̾e̾

I duga kosa. S obzirom da se bežične slušalice neće vidjeti ako imaš dugu kosu i nosiš ju raspuštenu, možeš na ovaj način biti na pozivu s razrednom BFF koja će ti iz bilježnice čitati što trebaš reći. Cura je ovako dobila 5! I čini se kao ultimativno varanje. Međutim, kao i u svemu, tako i u ovome ima jedno veliko ALI. Neki su u komentarima ispod njihova videa upozorili da puno profesora zna za ovaj trik i da je moguće da će te uhvatiti. Jedna je cura čak ispričala da je ona dobila ukor kada su ju uhvatili u ovakvom varanju. Ali da je dobra ideja, ne može se reći da nije. Pogotovo jer mnogima uspijeva.

Pogledajte još:

Inspiracija za slatku zajedničku tetovažu s dragom osobom: Ova je ideja osvojila društvene mreže

Iskustvo tinejdžerice koja je ostala trudna s 14 godina: 'Mislila sam da će me se moja obitelj odreći'

Je li ovo najčudnija McDonald's narudžba ikad? Evo što je naručio jedan dečko

odgovaranje pred pločom ispit varanje Škola test