Slika nije pronađena

Usmeno odgovaranje je samo po sebi stres, a pogotovo kada trebaš ići pred ploču. Jer znaš da ne možeš baciti pogled u bilježnicu niti da ti itko može šaptati i na taj način malo pomoći. Ili?

Profesori misle da ovako nema šanse da će ti itko pomoći dok odgovaraš, jer ipak si pred pločom i pred profesorom pa će vidjeti ako ti netko pokušava došapnuti odgovor. Međutim, ima trik kako i to zaobići i svejedno dobiti pomoć. Jer budimo realni, svi imaju one dane kada dođu nepripremljeni, a znaju da će profa pitati. I onda kao da se sve urotilo, još baš i njih okrenu i moraju pred ploču. Ove su cure podijelila trik koji je nekima već dobro poznata pomoć, ali neki su u komentarima zahvalni, jer ovo nisu znali, ali sada će ga početi koristiti. Bežične slušalice i dobra prijateljica su sve što ti treba.

@jelenamitroviic1 @anastasia @teodora.simic original sound - S̾m̾r̾d̾e̾ 👣 N̾o̾g̾e̾

I duga kosa. S obzirom da se bežične slušalice neće vidjeti ako imaš dugu kosu i nosiš ju raspuštenu, možeš na ovaj način biti na pozivu s razrednom BFF koja će ti iz bilježnice čitati što trebaš reći. Cura je ovako dobila 5! I čini se kao ultimativno varanje. Međutim, kao i u svemu, tako i u ovome ima jedno veliko ALI. Neki su u komentarima ispod njihova videa upozorili da puno profesora zna za ovaj trik i da je moguće da će te uhvatiti. Jedna je cura čak ispričala da je ona dobila ukor kada su ju uhvatili u ovakvom varanju. Ali da je dobra ideja, ne može se reći da nije. Pogotovo jer mnogima uspijeva.

Pogledajte još:

Inspiracija za slatku zajedničku tetovažu s dragom osobom: Ova je ideja osvojila društvene mreže

Iskustvo tinejdžerice koja je ostala trudna s 14 godina: 'Mislila sam da će me se moja obitelj odreći'

Je li ovo najčudnija McDonald's narudžba ikad? Evo što je naručio jedan dečko

odgovaranje pred pločom ispit varanje Škola test

Još vijesti