Slika nije pronađena

Popularnost Snapchata raste iz dana u dan, a korisnici se sve češće pitaju kako spremiti nečiju objavu bez da 'vlasnik' dobije obavijest o tome.

'Screenshotanje' je jedina opcija spremanja objava sa Snapchata, ali i tu postoji kvaka – kada god napravimo screenshot, osoba čiju smo objavu spremili će dobiti notifikaciju o tome. No, postoji način kako to izbjeći te je vrlo jednostavan.

Koraci za screenshotanje bez obavijesti idu ovako:

- prvo treba otići u Snapchat `inbox` gdje možemo vidjeti `snapove` koje su nam ljudi pojedinačno slali

- zatim valja otići na vrh `tool bara` gdje postoji opcija da se mobitel stavi na `u avionu` mode što treba i napraviti

- potrebno je dobro provjeriti je li mobitel uistinu `u avionu`

- kada smo to napravili, trebamo se vratiti na Snapchat i pronaći željeni `snap`

- `screenshotat` ga

- nakon toga treba izaći iz aplikacije stišćući opciju `home` (radi se o duplom klikanju)

- za kraj, mobitel treba maknuti iz `u avionu` modea



I to je to, uživajte u `tajnom screenshotanju`


I.P.

Pročitajte još:

Totalno cool: 3D selfiji uskoro na Snapchatu

Plakanje od smijeha: isprobavala filtere pa se uplašila svog lica

Nove cool fore na Snapchatu zbog kojih će vaše snimke biti smješnije nego ikad

snapchat screenshotanje screenshot