Duška Stepanov i uhođenje taksista

Nedavni incident pokrenuo je novu lavinu screenshotova djevojaka koje pokazuju kako se i njima privatno javljaju dostavljači i taksisti. Očito da djevojka koja je uopće pokrenula sve ovo nije jedina u toj situaciji.

Jedna djevojka nedavno je javno objavila screenshot poruka u kojima joj se privatno javio dostavljač koji joj je dostavljao hranu. Ubrzo nakon toga, taj dostavljač joj se ponovo javio da joj obznani kako je zbog nje dobio otkaz jer ga je ta cura odlučila prijaviti Woltu. Prijavila ga je jer joj se javio privatno na WhastApp, a on ima njezin broj s obzirom na to da ga može vidjeti u sustavu aplikacije jer je cura uzela narudžbu s Wolta. Upravo zbog toga, i druge cure su počele objavljivati poruke koje su njima slali dostavljači i taksisti.

 

@zexy.filth Reply to @flipflop56 #wolt #woltdostava #woltdostavljac #dostava ♬ original sound - Zexy Filth

 

Jedna od njih je upravo ova djevojka koja je takve, naizgled neprimjerene poruke, dobivala od dva taksista i jednog dostavljača. Jedan od njih je čak tražio njezin Instagram, ali ga nije mogao naći. U sličnoj situaciji se pronašla i Duška Stepanov, poznata fotografkinja i TikTokerica koja je svoju priču odlučila također podijeliti javno, a sve zbog toga prvog događaja s ovakvim porukama koje su dospjele u javnost.

 

@duska_stepanov E da, ovaj taksista je imao oko 60 godina #storytime #zagreb #prica #ulet #samoljubav ♬ Summer day - TimTaj

 

Kako govori, naručila je jednom taksi gdje ju je vozio neki taksist. Nakon nekog vremena je ponovo naručila taksi i došao je isti taj taksist koji ju je vozio i prvi puta te joj je priznao da se često vozi oko njezine kuće i po njezinom kvartu kako bi opet naletio na nju, ako ona ponovo treba vožnju. Rekla je da nakon tog priznanja više nije zvala taj taksi jer se boji, a ovakve situacije mogu biti i zastrašujuće. No, niti jedna od njih ih nije prijavila kao prva djevojka zbog koje su ove poruke dospjele u javnost.

Jesu li tebi ove poruke i uleti zastrašujući?

Ukupno glasova:

Dizanje ruke na satu Traženje dozvole za WC ili učenje stranog jezika kojeg kasnije više ne znaš: 30 stvari koje su totalno 'srednja'

Seks Ljudi otkrili mjesta gdje su izgubili nevinost – neka od njih su stvarno grozna i smiješna

poruke screenshot dostavljač taksist Napadi uhođenje zanimljivosti

Još vijesti