ikeine mesne okruglice

Puno nas u Ikeu ide s uvijek istim glavnim ciljem – i to ne da nešto kupimo, nego da odemo jesti. Njihove su mesne okruglice oduševile ljude diljem svijeta, a dobra je vijest da ih možeš napraviti i kod kuće. I jesti svaki dan!

Dobrodošli u fan klub Ikeinih mesnih okruglica! Obožavamo ih i puno nas u Ikeu i ide s ciljem samo da bi si ih pojeli. Kad su tako fine! Uvijek smo se pitali zašto su tako posebne i drugačije od mesnih ćuftica koje mama radi doma. Dobra je vijest da je Ikea otkrila recept po kojem ih radi! Ne znamo jesu li izostavili koji sastojak ili su stvarno bili iskreni i dali sve mjere kako treba pa ih nismo nikada prije niti išli pokušati napraviti. Ali onda nas je Gastro Brat razuvjerio. Podijelio je recept i usput snimio kako ih radi, tako da i najveći mogući početnici u kuhanju mogu pratiti i napraviti isto.

@gastrobrat Hvala Ikea na receptu! #foryou #fyp #ikea #cufte #meatballs #sweden #foodtok #foodie #hrana #recept #gastrobrat original sound - Gastro Brat

Jer zapravo uopće nije teško! Njegov je video postao hit, a svi koji su pratili korake i radili kao i on, na kraju su bili oduševljeni jer je ispalo baš onako kako treba. Pokazao je kako napraviti okruglice i umak koji ide uz njih. Iako je video na srpskom, sigurno ćeš ga dobro razumjeti, a ako ti koja riječ i nije jasna, Google će pomoći. Ikeine mesne okruglice su zaludile svijet, a sada više nećemo morati ići do Ikee samo kako bi ih jeli.

Pogledajte još:

Luda si za Big Macom? Ova je cura podijelila recept za Big Mac salatu – i ima okus kao pravi Big Mac

Viralni recept s TikToka koji ćete htjeti probati – zašto su svi poludili za ovim neobičnim palačinkama?

Dobar doručak za dobar dan - fini prijedlozi za prvi obrok dana!

recept Ikea mesne okruglice

Još vijesti