Slika nije pronađena

Sudjelujte u „Juicy Fruits Double Trouble“ nagradnom natječaju, podijelite slike svoje otkačene ljetne zabave i osvojite vrijedne LG G5 pametne telefone i Pocket printere.

Ljetna sezona u punom je jeku, dani su vrući i dugi, što znači i puno vremena za bezbrižno druženje s prijateljima i uživanje u opuštenoj ljetnoj zabavi. To je i izvrsna prilika da u nagradnom foto natječaju Juicy Fruits Double Trouble osvojite dva genijalna LG G5 pametna telefona ili dva LG Pocket printera, za sebe i svog prijatelja.

 

 


Slikajte i podijelite najbolje trenutke vaše zajedničke ljetne zabave, raznih ludorija i zafrkancija s plaže ili svih onih mjesta na kojima provodite ove opuštene, vruće dane. Juicy Fruits Double Trouble traje od 21. srpnja do 1. kolovoza, igra se putem Facebook foto aplikacije i Instagrama, a sve što sudionici trebaju učiniti je uploadati sliku dvije bočice bilo kojeg Juicy Fruits napitka u nekoj situaciji svoje otkačene ljetne zabave uz pomoć Juicy FB foto aplikacije ili Instagrama.

Slika koja osvoji najviše lajkova u Facebook app-u osvaja dnevnu nagradu, a uz dnevne pobjednike svakog dana trajanja natječaja, koji će osvojiti Juicy Fruits poklon paket, stručni žiri će nakon završetka natječaja proglasiti i glavnog pobjednika koji će osvojiti dva genijalna LG G5 pametna telefona na FB natječaju, tj. dva praktična LG Pocket printera na Instagram natječaju.

Sponzorirani članak

 

 

nagradna igra juicy

Još vijesti