Slika nije pronađena

Nakon što je dala mami do znanja da želi psa više od bilo čega drugog na svijetu, a mama nije pristala ispuniti joj želju, odlučila je pokušati na ovaj kreativan način. Napisala je životopis, kao da se javlja za pravi posao.

Ne preporučuje se kupovati životinje kao poklon za Božić, jer često se zna dogoditi da kasnije postanu nepoželjne i završe u skloništima gdje čekaju da ih netko ponovno udomi. Pa ipak, ova tinejdžerica Kayla je toliko jako željela psa za Božić da nije dala ničemu da je smete, čak ni mamino 'ne' nije htjela prihvatiti kao konačan odgovor. Našla je odličan način za osvojiti mamu i promijeniti joj mišljenje. Odlučna da joj se ispuni ova božićna želja, Kayla je napisala svojoj mami životopis i motivacijsko pismo kako bi joj dala do znanja da je itekako kvalificirana za imati i brinuti se o psu.

Iako kod kuće imaju već dva peseka, Kayla je htjela jednog koji će biti baš njen. Tako je mami u životopisu napisala da ovim 'iskazuje interes da postane vlasnica vlastitog psa', a napisala je i razloge zašto je savršen kandidat za ovu poziciju:

1. zna dobro raspolagati vremenom – što smatra da će joj dobro doći za treniranje psa

2. ima novaca dovoljno da pokrije potrebne troškove

3. zna da joj je najdraža kćer

4. kune se u cheesecake i sve ostale svete stvari da je o svemu dobro razmislila

5. i da je njena najbolja kvaliteta to što je puna ljubavi i dobrote


Uz to, napisala je i esej od 800 riječi u kojem je objasnila dodatne pozitivne stvari koje će u njen život donijeti ovo štene – od toga da će pozitivno utjecati na njeno mentalno zdravlje do toga da će ju naučiti preuzimanju odgovornosti do planiranja budžeta. I što reći na to sve? Mama nije mogla odoljeti i morala je popustiti. Kayla je sada ponosan vlasnik malog preslatkog štenca nazvanog Bandit.


Ako ni tebi roditelji ne žele dopustiti da imaš psa, a jako ga jako želiš i spremna si se idućih 10+ godina brinuti o njemu SVAKI DAN, možeš i ti pokušati neki ovakav drugačiji način ostvarivanja ove želje. Tko zna, možda upali i tebi!

Foto: Kayla Severi - CATERS NEWS/ Unsplash

M.T.

Pogledajte još:

Spavaš li na lijevoj ili desnoj strani kreveta? Ili na sredini? Saznaj što to otkriva o tebi

Mislite da se online prijevare događaju samo nekome drugome? I vi ste ugroženi ako ovo ne radite!

Zabava je zagarantirana! Ultimativni vodič za pretvaranje vašeg ljubimca u Insta zvijezdu

Životopis preslatko Pas tinejdžerica kućni ljubimac

Još vijesti