Psi

Psi su uz mačke najpopularniji kućni ljubimci. Teško ih je ne voljeti kada su tako slatki i privrženi. Obožavaju svoje vlasnike, a i vlasnici njih. Imati psa će definitivno obogatiti svačiji život.

Svatko tko ima već sada psa zna koliko su oni super ljubimci! Da, morat ćeš mu se posvetiti i imat ćeš manje slobodnog vremena, ali to je zapravo dobra stvar. Psi obožavaju svoje vlasnike, jednako kao i vlasnici njih. Najbolja je opcija uvijek udomiti psa. Ima ih toliko napuštenih kojih dane provode u azilima u malim kavezima, ali razumljivo je i da se neki odlučuju ipak za kupnju psa. Kako god da želiš nabaviti psa, nema pogrešnog načina. A kakvog bi psa trebala imati? Horoskop ima prijedlog. Evo koju pasminu preporučuje svakom od znakova.

OVAN – dalmatiner
Dalmatineri su posebni psi i vidjet ćeš da nisu toliko česti, da ih nema toliko puno ljudi. Ovi su psi super prijatelji za Ovna jer imaju hrpu energije i rado će te pratiti gdje god da ideš. Neće im nikada ponestati energije, kao ni Ovnovima, zato su tako dobar par.

BIK – chow chow
Flufaste loptice! Bikovima treba pas koji je flufast, mekan i koji će biti njihova mala mazica, a ova će pasmina zadovoljiti sve te uvjete. Bit će ti super društvo uz koje se možeš stisnuti navečer i gledati seriju.

 

 

BLIZANCI – njemački ovčar
Kao i Blizanci, i njemački ovčari imaju dvije strane. Jedna je ona zaigrana i slatka strana, a druga je ona malo opasnija, gdje će te štiti od zločestog poštara ili vjeverica.

Cura i dečko [HOROSKOP] S koliko ćeš godina upoznati svoju srodnu dušu? Evo što kaže horoskop

RAK – bokser
Bokseri izgledaju kao da su opasni i kao da se uvijek mršte, ali su zapravo jako dragi psi. Bit će ti super vjerni i obožavati provoditi vrijeme s tobom. Plus je što će ih se drugi možda malo bojati pa ćeš se osjećati sigurnije.

 

 

LAV – mops
Mopsići su postali popularni prije nekoliko godina, a nećemo se niti čuditi kako je to moguće. Preslatki su! Ovi psi djeluju pomalo šašavo i sigurno će te dobro zabaviti i nasmijati. Lavovi žele psa koji je sladak i s kojim će se moći hvaliti drugima, a mopsići su idealni za to. Tako slatki!

DJEVICA – korgi
Simpatični i preslatki! Teško je odoljeti korgijima i ne nasmijati im se kad se gegaju na svoj slatki način. Za Djevicu je ovo super pas jer će se moći maziti s njim do besvijesti, ali i uvijek biti u centru pažnje. Jer tko se ne bi okrenuo za slatkim korgijem?

 

 

VAGA – zlatni retriver
Vage su osobe koje svi vole, uvijek su prijateljski raspoložene prema svima i pozitivne. Podsjećaju li te na neku pasminu po tome? Zlatni retriveru su idealni za njih jer su kao i Vage!

ŠKORPION – buldog
Škorpioni se vole prikazivati kao da su opasniji nego što jesu i ne bi bili oduševljeni da im netko stalno želi dragati psa. Buldog je sladak, ali mnogi se neće usuditi prići i htjeti ga podragati.

 

 

STRIJELAC – haski
Strijelci nisu ljudi koji vole puno vremena provoditi zatvoreni doma, oni će uvijek biti negdje vani. I zato im treba pas koji nije toliko kućni, već neki koji će više vremena voljeti provoditi vani, bilo ljeto ili zima. Haskiji obožavaju biti vani!

Tuga i egoizam [HOROSKOP] Koja je jedna osobina zbog koje drugi mogu odmah pogoditi u kojem si znaku rođena?

JARAC – japanska akita
Jarčevi su jako tvrdoglavi, i zato je za njih idealan i jedan takav pas. Ovo je znak koji stalno želi nešto raditi, ali ne želi biti sam dok to radi. S akitama treba raditi, što će biti idealno za Jarca, jer im više sigurno neće biti dosadno.

 

 

VODENJAK – border collie
Vodenjaci su avanturisti puni energije koji su stalno negdje u pokretu i za njih će biti idealan spoj border collie. Ovi će psi obožavati šetnje po prirodi i odlaske na avanture. Imaju puno energije, a i jako su pametni pa ćeš ga lako naučiti da te sluša i da se ponaša vani onako kako želiš.

RIBE – bigl
Za Ribe će ovo biti idealan pseći par. Biglovi su oni psi za koje ne možeš reći da nije presladak. Osim što će im to biti novi prijatelj, Ribama će pomoći i da upoznaju neke nove ljude, jer tko ne bi stao i pomazio bigla koji mu dotrči ususret.

Horoskop znakovi zodijaka zabava Pas kućni ljubimac

Još vijesti