Slika nije pronađena

Koliko je moda toksičan svijet najbolje će ti pokazati priča ovog modela. Anna Gantt se bavi modelingom u jednom od najvećih svjetskih sjedišta mode, New Yorku. Kada je došla sa zadnjeg kastinga nije mogla, a da ne podijeli sa svima što joj se dogodilo.

Biti model je glamurozan posao, uvijek si sređena, dobivaš besplatno dizajnerske krpice, putuješ, upoznaješ kul ljude… sve to stoji, ali svaki novčić ima dvije strana, a druga strana modelinga toliko je tamna da zasjeni sve ono dobro. Anna Gantt nije ime za koje si čula, ali je cura koja se bavi modelingom u New Yorku od svoje 15. godine. Sada ima 22 i dalje je u modnoj industriji, a posljednji kasting na kojem je bila slomio ju je do suza. Rekli su joj da je predebela. U ničemu drugom nije bio problem, samo u tome da joj ne vide kosti, a to je navodno poželjan look. Uz to, pošto je snimanje za par mjeseci, tražili su od nje da do tada izgubi kilograme.

@annavgantt

Welcome to the reality of modeling in NYC. I'm so crushed. ##fyp ##nyc ##modeling ##fashion ##model ##nyclife

original sound - Anna Gantt

Bio bi to realan zahtjev da je Anna stvarno debela. Kao netko tko je u tom svijetu dugo, ispričala je da se borila s poremećajem prehrane, kao i drugim zdravstvenim problemima uzrokovanim izgladnjivanjem, te da se jedva izvukla iz toga i da sada napokon ne izgleda kao hodajući kostur, iako je i dalje mršava. Izgleda zdravo i osjeća se zdravo, ali za modnu industriju, ona se smatra debelom i takva ne može dobiti posao. Predebela da bude običan model, a premršava da bude plus size. Na pistama možeš vidjeti većinom upravo modele koji izgledaju kao kostur, a Anna je ispričala da iz iskustva zna da je jako rijetko moguće da netko stvarno tako sitno prirodno izgleda, da se većina modela izgladnjuje kako bi dobila posao. Cijelu njenu zabrinjavajuću i pomalo šokantnu priču možeš vidjeti u videu, a pogotovo je ovo važno znati ako želiš i ti postati model.

Pogledajte još:

Sve više mladih cura ima problema s pojavom tikova – glavni je krivac nešto što svi radimo

Mama je podijelila jutarnji plan koji si je složila njena kćer – bit će ti jasno zašto je takav hit [FOTO]

Najčudniji hack u šminkanju – ljudi koriste lubrikant umjesto jednog proizvoda i tvrde da je odličan

model priča iskustvo modeling

Još vijesti