Slika nije pronađena

Super je imati mjesto na kojem se mogu doznati baš svi fashion, beauty i lifestyle trendovi, prikupiti savjeti poznatih stilista i priznatih urednika i pronaći prijedlozi za savršen shopping koji će upotpuniti vaš ormar i kozmetičku torbicu.

Super je imati mjesto na kojem ćete doznati u što se isplati investirati na velikom sezonskom sniženju u City Centeru one East, West i Split, kako kombinirati trendy komade koji su sniženi i do 70% i pronaći kombinacije za cijelu obitelj za baš svaku priliku.


Super je imati mjesto na kojem ćete dobiti preporuke za najbolje knjige koje jednostavno morate pročitati, filmove koji se ne propuštaju i svjetske destinacije koje ćete odmah poželjeti posjetiti. Super je što jednostavno trebate utipkati  www.citymixandmatch.hr i otvorit će vam se novi svijet inspiracije kojem ćete se poželjeti stalno vraćati.


City Center one otišao je korak dalje i donosi vam on-line mjesto inspiracije na kojem ćete savjete o odijevanju zajedno s prijedlozima za najbolji shopping dobiti od poznatog dizajnera i stilista Roberta Severa te stilistice Silvije Dvornik.


'Knjiški moljac' Branko Matijašević rado će vam otkriti svoje književne favorite te uz njegove preporuke sigurno više nećete u svoje ruke uzeti lošu knjigu.

Čovjek koji je proputovao gotovo cijeli svijet – Hrvoje Ivančić, samo za čitatelje City Mix and Matcha donosi priče, anegdote, savjete i nezaboravne uspomene iz svojih omiljenih destinacija diljem svijeta.U listu svojih web favorita dodajte citymixandmatch.hr i inspirirajte se baš svaki dan.


Foto: PR

I.I.

Pročitajte još:

Počela su sniženja - pravila koja moraš znati ako planiraš u shopping

Jedva čekamo sniženja - MUST HAVE torbice za van

sniženje City Centar one

Još vijesti