Slika nije pronađena
Bilo da si bušila uši kada si bila malo dijete ili nedavno, sigurni smo da imaš probušene uši. Vrlo često cure imaju više od jedne rupice na uhu, a sve češći su i razni piercinzi po ušima. U svakom slučaju, svi vole dobar komad nakita!

Možda si mi ne možemo priuštiti prave bisere ili dijamante, kako bismo si podignuli svaki outfit na novu razinu, ali zato možemo naći predobre naušnice i po normalnim, pristupačnim cijenama. Sada su u našim dućanima sezonska sniženja, a mi smo bacili oko na par komada – sigurni smo da će ti se barem jedne svidjeti!

Ako postoji jedan model naušnica koji je napravio veliki povratak, onda se radi o takozvanim 'hoops', odnosno kolutovima. Skoro svi imaju barem jedan par takvih naušnica u svojoj kolekciji, a mi smo pronašli ove koje su mrvicu drugačije od onih kakve se viđaju svaki dan na ulicama.(Bershka – 15,90 kn)

To je bila samo jedna od silnih varijacija na isti model, no to nije jedini način za nositi kolutove na ušima. Zanimljive su i ove naušnice koje su ipak nešto više girly, s dodatkom leptirića koji su savršeni za svaku romantičnu dušicu.(H&M – 7,99 €)

Osim kolutova, naušnice se često pojavljuju i u drugim geometrijskim oblicima, kao što je vidljivo i na ovim jarko ružičastim naušnicama, koje kombiniraju krug i kvadrat. Boja je savršena za preplanulu put kakvu ćeš imati ovoga ljeta!(Mango – 64,90 kn)

Ipak, jarku boju će isfurati samo hrabre curke. Pronašli smo i sličnu verziju nježnijih, svijetloružičastih naušnica. Ove su nešto drugačije jer ipak imaju resice umjesto kruga, ali upravo je to ono što je glavni hit ovog ljeta – što više resica, to bolje!(H&M – 9,99 €)

Uz resice, veliki trend sezone su i biseri. Od toga da ih imamo na svim mogućim mjestima (cipele, traperice, torbice, majice..), sasvim je logično da ćemo ih nositi na ušima. Postoje klasične biserne naušnice, ali ako voliš eksperimentirati, pronašli smo ove zlatne koje također imaju bisere, ali u suptilnijoj mjeri.(Mango – 39,90 kn)

Osim zlatnih naušnica, koje su ipak najčešće, pronašli smo i jedne u boji, i to totalno lude! Plave, velike, i u obliku srca. Ne mogu proći nezamijećene i da žele, a sigurni smo da cure koje se odluče za njih će htjeti da ih svi primijete!(Stradivarius – 39,90 kn)

Da ne bi bilo da su sve totalno lude boje, pronašli smo i ove pastelno zelene koje su savršene za ljetne, lagane kombinacije. Iako imaju zlatne detalje, sigurni smo da se ove mogu kombinirati i uz srebro u ostatku outfita jer se radi o boji koja se prekrasno slaže s hladnim tonovima.(Mango – 39,90 kn)

Još jedne neupečatljive su ove plastične karike u boji kože. Upravo zbog boje ćeš ih moći nositi i po danu i navečer, zato što pašu na sve moguće boje i stilove. Ne možemo niti zamisliti u kojim bismo ih sve kombinacijama mogli vidjeti!(Bershka – 49,90 kn)

Dugačkih visećih naušnica ima u svim mogućim varijacijama smo se nagledali, ali još jedne koje su nam zapele za oko su ove s porukom ljubavi. Ljubavi nam uvijek treba, a pogotovo u toplim ljetnim mjesecima kada su avanture na svakom koraku!(Stradivarius – 39,90 kn)

I za sam kraj, još jedne naušnice s prilično jasnom porukom! Savršene za izlazak petkom, jer se upravo tako i mi osjećamo petkom, #friyay!(H&M – 7,99 €)
Foto: H&M/Bershka/Stradivarius/Mango

A.Š.

Pročitaj još:

Vrijeme da tenisice zamijeniš ljetnom obućom: Top sandale već od 99,90 kn!

Sezonska sniženja: obnovi garderobu već od 49,90 kn!

Kockaste, okruglaste, šarene - zašto volimo torbice?

Moda trend sniženje naušnice

Još vijesti