Slika nije pronađena

Već tradicionalno, jedan vikend u listopadu brojni su građani odlučili provesti u svom City Centeru one i uživati u nezaboravnom rođendanskom slavlju.

U kratkim crtama, izgledalo je to ovako: više od 8.000 fanova koji pjevaju uglas sa Zdravkom Čolićem u City Centeru one Split; preko 40 radionica s najboljim domaćim kuharima i više od 30 izlagača na Sajmu delikatesa u City Centeru one East i West; 2.850 City torti i 1.233 boce pjenušca za humanitarni cilj; više od 100 osoba iz javnog života koji nesebično pomažu; više od 170.000 prikupljenih kuna za Europa Donna Hrvatska - koaliciju za borbu protiv raka dojke; više od 10.000 prigodnih poklona za najmlađe.


I u konačnici - 300.000 nasmijanih posjetitelja koji slave rođendan City Centera one Zagreb East, Zagreb West i Split.

Preko 8.000 posjetitelja City Centera one Split i legendarni Zdravko Čolić su u subotu navečer sve hitove otpjevali baš kako bi i trebalo – zajedno, pa je nešto više od dva sata ovog slavljeničkog koncerta proletjelo u potpunoj harmoniji publike i Čolića. Izvrsno raspoloženi Čola atmosferu je do usijanja doveo vječnom baladom 'Ti si mi u krvi', a druženje s fanovima nastavio je i iza koncerta. 


U humanitarnoj akciji 'Daj 5 za ružičasti svijet', u kojoj su se komad City torte i čaša pjenušca plaćali simboličnih 5 kuna prikupljeno je ukupno 175.187,39 kuna koje će Europa Donna Hrvatska usmjeriti za kupovanje aparata za intraoperativno zračenje žena koje boluju od raka dojke.


Prodano je ukupno 45.600 kriški torte i 9.865 čaša pjenušca. Više od 100 osoba iz javnog života - glumci, voditelji, modni dizajneri, pjevači… - rado su se odazvali humanitarnom cilju te su pridonijeli ovom izvrsnom rezultatu. Spomenimo samo neke od njih: Mia Kovačić, Goran Karan, Filip Radoš, Stipe Božić, Renata Končić Minea, Luka Bulić, Robert Sever, Ana Miščević, Dunja Mutevelić, Ana Radišić, Endi, Mia Dimšić, Zdenka Kovačiček, nogometaši Dinama i Hajduka, Iva Šulentić, Barbara Kolar, Marijana Batinić, Ana Radišić i brojni drugi.


Rođendanski vikend bio je i izvrsna prilika za shopping – trgovine u City Centeru one pripremile su neodoljive popuste i posebne ponude koje se nisu mogle propustiti pa su vrećice bile pune uz odlične uštede.

Zabava za djecu uz Dječji cooking show, simulator leta, predstave, nagradne igre, kvizove i puno finih sladolednih rolica oduševila je najmlađe posjetitelje Centra. City Center one već 11 godina zajedno sa svojim posjetiteljima stvara nove rođendanske uspomene i slavi obljetnice koje se dugo prepričavaju.

Foto: Petar Santini, Zlatko Lugarić, Maja Prgomet, Ino Zeljak, Sara Dombre

I.I./PR

City Centar one

Još vijesti