Slika nije pronađena

Prvo smo se razveselili kad smo čuli da će se snimati film o poznatoj lutkici Barbie, a onda smo ostali u šoku kad smo čuli kakva se rasprava povela na internetu. Naime, 'Sony' je objavio da če slavna  komičarka Amy Schumer glumiti Barbie u novom filmu i upravo je to uzrujalo mnoge.

Zašto? Ova je vijest uzrujala mnoge i društvene mreže pune su zlobnih komentara i sve zbog toga što je Amy – predebela?!

'Možda može glumiti 3 barbike' ili 'Amy Schumer kao Barbie? Elitistički plan za ispiranje mozgova mladih djevojaka kako bi mislile da je biti debeo dobra stvar. Pogodite? Frajeri ne vole debele djevojke', samo su neki od zlobnih komentara.



Ova odluka donesena je upravo zbog toga što je Amy velika zagovornica pokreta da žene budu samopouzdane i vole svoja tijela bez obzira na konfekcijski broj, a i Barbie je u nekoliko zadnjih godina doživjela preobrazbu. Početkom 2016. godine dobila je obline čime se proizvođač "Mattel" želio pridružiti velikom pokretu za mijenjanje percepcije o idealnim tjelesnim mjerama.


Foto: Instagram

I.I.

Pročitajte još:

Disney ide korak dalje: sljedeća princeza bit će lezbijka?

Kakva varka: Disneyjeve junakinje ovako izgledaju bez šminke

'Plus-size' princeze iz Disneyja i 'girl-power' legići

barbie Amy Schumer

Još vijesti