Slika nije pronađena

Često su cure te koje su uredne, čiste, pristojne i umjerene. Često je to sve samo laž i prevara i to znaju svi koji su ikad ušli (nenajavljeno) u jednu žensku sobu. Istina, u nekim situacijama ženska soba može biti pravi mali raj, ali u većini slučajeva to je sličnije prizoru nakon elementarne nepogode.

Svaka cura zna da soba nakon spremanja za izlazak izgleda kao ratište, prije dejta izgleda još gore, a najgore je kad odlučiš sve pospremiti i na pola puta shvatiš da nema smisla i samo sve vratiš u ormar. Dakle, ovo je lista stvari za koje svaka cura zna da je istina, samo ne želi priznati.

1. Suđe u sobi – došla ti je frendica, popile ste kavu i šalice su ostale tjedan dana u sobi. Nakupina bakterija mogla bi biti novi penicilin.

2. Jedenje grickalica u sobi – odlučila si pogledati sve sezone omiljene serije peti put za redom i jela si u krevetu sve od sendviča pa do kokica i čipsa. Dokazi u obliku mrvica su posvuda po krevetu.

3. Odjeća na STOLICI – svi imamo to jedno mjesto na koje ide odjeća koja nije niti za pranje niti za nošenje i tako stoji sve dok nas mama ne natjera da odlučimo što ćemo s time.



4.  Ostavljanje mokrog ručnika na krevetu
– oprala si kosu, bacila ručnik na krevet, obukla se i zatim sjela na mokru fleku na krevetu. Tako ti i treba.


5. Mrlje od pudera
– nisi imala snage skinuti šminku prije spavanja pa je jastuk sad pun svih nijansi pudera, sjenila i maskare. I što je najbolje – lijena si promijeniti posteljinu i nastavljaš spavati na tome.


6. Rezanje noktiju u sobi – i umjesto da ih pometeš ili usisaš, lagano ih samo nogom gurneš pod krevet da se ne vide.

7. Dlake posvuda – možda ti jako ispada kosa pa često rukom prolaziš kroz kosu i umjesto da lasi baciš u smeće ti ih lagano, neprimjetno samo ispustiš na pod.



8. Prljavo ogledalo
– imaš ogledalo u sobi koje je već prekriveno svim slojevima pudera, laka za kosu, sjenilom i eventualno tušem za oči, ali nikako da ga počistiš. Bude mama možda.

Foto: Freepik/ Giphy

I.I.

Pogledaj još:

Stvari u koje vjeruju mlađi od 20 godina - jesi li među njima?

Nama normalno, starcima smak svijeta: Radiš li nešto od ovih stvari?

Stvari koje rade sve lijene cure - jesi li jedna od njih?

cure neuredna cura soba Ženska soba

Još vijesti