Slika nije pronađena

Živiš u ovom gradu, ideš u srednju i imaš zaključenu ocjenu odličan? Onda zadovoljavaš sve uvjete i možeš se prijaviti za ovu nagradu.

Možeš li vjerovati da se ovako nešto događa u Hrvatskoj? Nije šala! Na službenim stranicama grada Novigrada u Istri iskočila je objava koja poziva sve srednjoškolce koji su ovu školsku godinu završili s uspjehom odličan (5) da se prijave za preuzimanje svoje nagrade – 1000 kn. Grad Novigrad – Cittanova odlučio je sve srednjoškolce s ovim uspjehom nagraditi lijepim novčanim iznosom. Jedini uvjeti koje treba zadovoljavati su: da imaš prebivalište u ovom gradu, da ideš u srednju školu i da si razred prošao/la s 5.

Ako zadovoljavaš sve te uvjete, prijavi se za preuzimanje svoje nagrade. Treba ti obrazac prijave koji možeš pronaći na službenim stranicama Grada ili ga možeš podignuti u pisarnici gradske uprave (prizemlje lijevo), koja je na adresi Veliki trg 1. Kada ispuniš prijavu, dostavi osobno ili pošalji poštom na adresu Upravnog odjela za poslove ureda gradonačelnika, opće poslove i društvene djelatnosti (Veliki trg 1, 52466 Novigrad-Cittanova), a možeš poslati i putem e-maila na pisarnica@novigrad.hr  
Više o svemu pročitaj u službenom pozivu.

Foto: Giphy/ Shutterstock.com - Maryna Pleshkun

M.T.

Pogledajte još:

Napokon su objavljeni! Prošle godine su rezultati državne mature bili užas – kakvi su ove godine?

Što slušaju mladi u Hrvatskoj? Ovo su omiljeni izvođači, a jedan uređaj uvjerljivo je na prvom mjestu po korištenju

Je li ovo cura iz Hrvatske s najduljom kosom? Saznaj koliko je dugačka i jedini razlog zašto bi ju ošišala

istra novigrad cittanova Novigrad srednjoškolci odlikaši Novčana nagrada