Slika nije pronađena

Lejan Kozlić iz Kaknja u BiH je zbog svoje plemenite geste doživjela neugodnost na večeri male mature. Ona je, naime, umjesto u svečanoj garderobi, na večeru došla odjevena u majicu, tregerice i tenke, s maramom na glavi s dobrim razlogom.


Odlučila je da ne želi da njeni roditelji troše novac na garderobu za jednu noć, već da bi radije da taj novac daju djeci koja se liječe od raka. Oni su, naravno, na to pristali i podržali je, sretni i ponosni jer su vidjeli plod dugogodišnjeg odgoja.

No, nemalo su se iznenadili kada ju je mama dečka koji joj je trebao biti pratitelj ismijala nazivajući ju 'prosjački obučenom' jer je na maturu došla bez haljine. Čak mu je i zabranila da bude Lejanina pratnja, a njezina reakcija zabrinula je Lejanine roditelje. Zapitali su se što je s onom djecom koja nisu u stanju priuštiti si skupocjenu garderobu i tko smo mi da (pr)ocjenjujemo nečiji stajling!

Upravo razmišljanje je nagnalo tatu Lejan, Eniza Kozlića, da objavi prigodni status na Fejsu koji je u trenu postao viralan – njegova objava je podijeljena već više od dvije i pol tisuće puta, skupila je preko 23.000 lajkova i preko 2.5 tisuće komentara. Donosimo vam ju u nastavku.


Lejan nas je podsjetila na prave životne vrijednosti i vrlo hrabro isfurala svoj stil, a njezin stil je PLEMENITOST. Možemo samo reći BRAVO, u nadi da ćete se složiti s nama!

Foto: Facebook/Screenshot

M.Z.

Provjeri još:

Maturalna večer – evo zašto je to posebna noć i više od lijepe haljine!

PRESLATKO: Na maturalnu ju je odveo tata njezinog dečka, a razlog nije mogao biti tužniji

PRELUDI PRANK Na maturalnoj se pojavila kao ljenjivac i fotobombala ekipu – kako biste vi reagirali na ovo?

Srbija Maturalna večer Viralno plemenita gesta facebook

Još vijesti