Slika nije pronađena

Gregory Vance i dvojica njegovih prijatelja opuštali su se na trijemu njegove kuće kada se, zbog oluje, na njih iznenada srušilo golemo stablo.

Njegova 10-godišnja kći Brianna nalazila se u kući, ali nije mogla nazvati pomoć jer zbog snažne oluje nije bilo signala, a u kući nisu imali fiksnu liniju.

Međutim, Brianna se ipak uspjela logirati na Facebook i objaviti video u kojem traži pomoć.

Munja je pogodila drvo pokraj naše kuće i moj tata je zamalo poginuo. Hitno mu treba pomoć. Molim vas da nazovete hitnu ako imate signal. Živimo u žutoj kući, rekla je Brianna u videu.

Na svu sreću, netko je vidio njezinu poruku, a ubrzo je stigla i hitna pomoć koja je njezinog oca prevezla u bolnicu. Vance je pretrpio ozlijede glave, vrata i kralježnice, a imao je i problema s disanjem.

Ta djevojčica je prava junakinja i nadam se da će ljudi to prepoznati, rekao je vatrogasac Tim Granger koji dodaje i da je Brianna ocu spasila život.

Unatoč ozljedama, Vance se uspješno oporavlja i pušten je iz bolnice, a Brianna je na Facebooku zahvalila ljudima koji su joj pomogli i napisala da je sretna što se njezin otac vratio iz kući.

L.B./foto: screenshot/YouTube

Oluja poziv u pomoć Brianna Vance facebook

Još vijesti