Biranje grudnjaka

Očekuješ da će ti se tijelo formirati u teen godinama i koliko ti grudi narastu do negdje 20-ih, da će tako i ostati. Ali izgleda da to nije sve i da nekim curama grudi rastu još i kasnije. Tako da ako sada nisi zadovoljna, još se stvari stignu promijeniti.

Otkad je nedavno glumica Salma Hayek u gostovanju na Red Table Talk pokrenula razgovor na temu rasta grudi kasnije u životu, sve se više cura počelo javljati sa sličnim iskustvima. Iako bi očekivali da će narasti koliko misle u teen godinama, mnogi govore da se njima dogodila velika promjena u kasnim 20-ima! Dakle, ako nisi zadovoljna s veličinom svojih grudi, još se to može promijeniti. U Salminom je slučaju na rast grudi utjecala trudnoća, ali drugi koji su se javili, imali su drugačije slučajeve. Jedna je korisnica na Twitteru napisala da su joj prvo narasle s 19, a onda da su opet s 29 godina.

rast grudi twitter

Foto: Twitter

Odjednom se javila hrpa žena koje su podijelile svoja iskustva. Jedna je cura tako napisala da su njoj grudi odjednom narasle s 27 godina, a neke da kada su ušle u 30-e. Dok su neke tvrdile da to ima veze s time koliko rano dobiješ mengu i da one cure koje su dobile kasnije, da su im grudi bile veće. Neke su pronašle uzrok, poput trudnoće ili naglog debljanja pa mršavljenja, ali drugima se ništa takvog nije dogodilo.

Sve je za Tylu objasnio plastični kirurg. Kod nekih se cura događa tzv. drugi pubertet, koji nikada nije medicinski potvrđen, ali najlakše objašnjava što se događa. Neke djevojke ne prođu do kraja kroz pubertet u teen godinama, zbog čega im se onda kasnije, u kasnijim 20-ima, odjednom grudi razviju.

Pogledajte još:

Kako se pravilno izmjeriti da bi saznala koja ti veličina grudnjaka treba?

Sportski grudnjak odličan za velike grudi – osvojio je djevojke na TikToku!

Znojenje ispod grudi je problem koji cure imaju tijekom ljeta: Imamo 9 načina kako ga riješiti

grudi rast grudi do kada rastu grudi