Slika nije pronađena

Najgora situacija, kroz koju je sigurno prošla svaka djevojka, je kada kasni menstruacija pa ti se u tom trenutku po glavi vrti tisuću misli – što ako!? No, najveće olakšanje je kada shvatimo da smo bile u krivu i kada krene prvi dan menstrualnog ciklusa, ali ova djevojka to olakšanje nije doživjela već više od dvadeset mjeseci!

Kada misliš da ti je najgore jer ti menga kasni nekoliko dana – vjeruj, nije! Abby je djevojka s TikToka koja je podijelila svoju čudnu priču u obliku videa. Naime, snimila je video gdje se u pozadini prikazuje screenshot njezine menstrualne aplikacije koju ima na mobitelu. Na screenu vidimo kako joj menstruacija kasni čak 625 dana! To je skoro 2 godine da ona nije dobila menstruaciju. No, najgore od svega je što se u komentarima njenog videa javila djevojka koja je napisala kako ona nije dobila menstruaciju više od 900 dana, a Abby joj je odgovorila kako joj je to impresivno.

Koliko puta su one pomislile jesu li trudne kada su vidjele koliko im menstruacija kasni. Jasno je da se ovdje radi o nekim hormonalnim problemima ili generalno nekim menstrualnim problemima zbog kojih ona kasni, ali njima je zasigurno već postalo normalno ne imati menstruaciju – uštedjele su na ulošcima i nisu trpjele onu užasnu bol gotovo dvije pune godine. Abby poslije nije objavila nikakav video gdje se je osvrnula na ovu temu, tako da nam nije poznat razlog zbog kojeg joj menga toliko kasni. No, može li se čak reći da je ona sretnica jer ne proživljava sve neugodnosti koje menga donosi?

Pogledajte još:

Menga i grčevi:Je li normalno imati bolnu ovulaciju, kada se trebaš zabrinuti i što može pomoći?

Kako prepoznati razliku između toga da si trudna i da ti samo kasni menga: Provjeri prema ovih 7 simptoma

Zašto mi kasni? 8 razloga zašto menga može biti neredovita

Tijelo #zdravlje problemi kašnjenje menstruacija

Još vijesti