Slika nije pronađena

Svi smo mi imali simpatije u nižim razredima osnovne, ali nas je uvijek bilo sram to pokazati. Jedan dječak je učinio upravo suprotno – svojoj `curi` je otkrio koliko ju voli u pismu.

Kada ste posljednji put dobili pismo? Vjerojatno ne tako skoro, a vjerojatno ga ni nećete tako skoro dobiti. No, djevojčica imena Sherri je bila te sreće jer ga joj je njen 10-godišnji `dečko` Cole napisao.

Njegovo pismo je bilo toliko slatko da je završilo na internetu, a svi su nakon čitanja samo rekli `aww`. Sherri je doživjela ozljedu,  a Cole joj je odlučio napisati pismo i tako ju razveseliti. Ovi osnovnoškolci dejtaju već godinu dana i nije ih sram pokazati ljubav prema drugome.

Njihova veza je počela u četvrtom razredu kada je Cole pozvao Sherri na školski ples, a izgleda da sport igra veliku ulogu kod njih. `On igra baseball, a Sherri nogomet pa jedno druge dolaze na utakmice i bodre se` otkrila je Sherrina mama, Nicole Rodriguez.


Budući da su oboje sportaši, Sherri je stvarno bila tužna jer neko vrijeme neće moći igrati nogomet, ali srećom tu je uskočio Cole sa svojim pismom kojeg prenosimo u cijelosti:

Žao mi je što si slomila koljeno. Nedostajat će mi to što te neću gledati kako igraš nogomet i žao mi je što nećeš moći igrati softball neko vrijeme. No, znam ja da ćeš se ti brzo oporaviti i da ću te opet gledati dok igraš. Premda sada ne igraš sport, svejedno mi uljepšaš dan svojim predivnim osmijehom.
Bog ima plan za sve nas i ponekad nam je teško razumjeti zašto baš želi da mi prolazimo kroz određene stvari u životu. Tata mi je rekao da Bog pred nas stavlja teške situacije jer je siguran da ih možemo riješiti. Ti si lijepa, draga, dobra, duhovita i jaka cura koja je ujedno i dobra prijateljica. Sve ćeš ti to podnijeti.
Molim te reci mi kako ti mogu pomoći tijekom oporavka i nadam se da će oporavak biti dobar i brz.

Tvoj prijatelj,
Cole


Ako vam ovo pismo nije vratilo vjeru u ljubav, ne znamo što hoće!


Izvor/foto: Twitter

I.P.

Pročitajte još:

Ovo je najljepše ljubavno pismo svih vremena

`Žalim što ti usne nisam dotakla` - najiskrenije pismo jedne srednjoškolke iz Srbije

Rasplakala ih je: učiteljica svakom učeniku prije ispita dala pismo

Dječak napisao pismo Pismo ljubavno pismo

Još vijesti