Slika nije pronađena

Kod nas na Crni petak nisu tako velika sniženja kakva su možda u SAD-u, ali to ne znači da ih nema i da ne možeš uhvatiti puno toga po super jeftinijim cijenama. Samo trebaš biti spremna i znati što ti treba.

Nemoj samo tako otpisati Black Friday, pogotovo ako ti treba neka nova tehnologija. Ovo je kategorija koju se itekako isplati kupovati na dan kada su najveća sniženja po dućanima. Naravno, negdje će to biti sitni popusti koji nisu vrijedni spomena, ali postoje i dućani kod nas koji svake godine budu glavne zvijezde jer poprilično spuste cijene. Ali zato je za početak dobro znati kojeg je to uopće datuma Black Friday ove godine. Označi si na kalendaru petak, 26. studenog. Do tada još imaš taman dovoljno vremena razmisliti što bi ti moglo trebati.



Uz ovaj datum, nije loše zapamtiti još jedan ako voliš sniženja, ali ako najčešće kupuješ online. To je 29. studeni, kada je Cyber Monday, još jedan dan kada su sniženja na sve strane, ali na web shopovima. Obično u tjednima prije svi javljaju kakve će popuste imati i što sve nude tijekom ova dva dana.



Iako je ova tradicija krenula iz SAD-a, brzo je zahvatila i ostatak svijeta. Svake godine i dućani kod nas budu pretrpani ljudima i čeka se u redovima od 5 ujutro, samo kako bi se među prvima došlo na red i kupilo najnoviji Playstation po nižoj cijeni. Kakvi će se sve popusti nuditi ove godine, još se ne zna, ali imaj oko na omiljenim dućanima iz kojih ti nešto treba. Ako ti nije hitno, radije pričekaj još mjesec dana i možda uštediš koju kunu.

Pogledajte još:

Za njima se svi okreću: U jednom se mjesecu rađaju najseksipilniji ljudi




Tko je najzgodniji glumac s Netflixa? Gledateljice su se složile – ovako izgleda top 5

Radi ilustracije kojima uništava najpoznatije stereotipe o ženama: 10 u kojima će se većina cura pronaći

snizenja shooping Crni Petak black friday 2021

Još vijesti