Slika nije pronađena

Svima se promijenila svakodnevica zbog koronavirusa i izolacije doma. Nastava je od doma, mnogi rade od doma ili trenutno uopće ne rade. Jedan je učenik nižih razreda, pretpostavljamo prvog razreda, opisao kako to izgleda trenutno kod njega doma i osvojio internet svojim opisom mame i tate.

Zamisli da imaš 7 godina, odjednom prestaneš ići u školu, ni mama i tata ne odlaze na posao i ostaju doma po cijele dane, sve je neobično... Jedan je učenik iz Hrvatske pokušao u svojoj zadaći opisati što to rade njegovi roditelji kod kuće u vrijeme izolacije zbog koronavirusa. Jasno mu je da se nešto čudno događa, a svojim je odgovorom u zadaći nasmijao internet. U Facebook grupi Dnevna doza prosječnog Dalmatinca objavljena je fotka njegove zadaće, kojoj je naslov 'Čudnost mame i tate'. Opisao je najiskrenije moguće kako to izgleda kod njega doma i što rade mama i tata u izolaciji. Prva je na redu bila mama: 'Mama se kasno digla. Pije kavu za ručak, a nema ručka. Korona je poremetila.' Nije štedio ni tatu: 'Gleda sad televiziju i leži ko trut. Gleda na televiziji neke Engleze kako rade ogromnu fensi kuću. Obično zaspi kad popodne gleda televiziju.'


U manje od jednog dana objava je sakupila hrpu lajkova, a i podijeljena je preko 200 puta. Zadaća je toliko iskrena da je oduševila sve.


Foto: Facebook/ Shutterstock.com - SeventyFour

M.T.

Pogledajte još:

Maturanti za ukidanje mature: Studenti ih optužili da su lijeni, a evo što maturanti imaju za reći u svoju obranu

Što sve u udžbeniku za srednju školu učenicima predlažu umjesto seksa? Jedan tata je poludio na prijedloge

Priča iz Zagreba: Učenik je prepravio netočan odgovor u testu, učiteljica ga skužila - ali nije ga kaznila nego...

Učenik mama i tata zadaća Urnebesno LOL

Još vijesti