Slika nije pronađena
Instagramom kruži prevara u kojoj se tvrdi da ta društvena mreža mijenja pravila korištenja nakon čega će fotografije korisnika moći biti iskorištene protiv njih na sudu.

'Sve što ste ikad objavili od danas postaje javno. Čak i poruke koje ste izbrisali', stoji u poruci koju ekipa sad masovno sharea na toj društvenoj mreži iako je riječ o potpunoj besmislici. No, masovnoj histeriji su ovog puta pridonijeli i brojni poznati koji su, iz samo njima poznatih razloga, također nasjeli na ovu glupost. John Terry, Rita Ora, Pink, Zoe Saldana, Usher samo su neki od zvijezda koje su podijelile ovo lažno upozorenje i tagirale Instagram kako bi mu dale do znanja da 'njihovo dopuštenje nema', piše Index.hr.

'Bolje biti siguran pa makar bila i riječ o prevari. Ispričavam se svima koje bi ovo moglo uvrijediti na bilo koji način', napisala je Pink.



'Pa dokazano je da je ovo prevara', pokušavali su joj objasniti fanovi, no uzalud. 'Nema istine u tom postu', kratko je rekao glasnogovornik Instagrama za Market Watch, prenosi Index.hr.

Ovo nije prvi put da se na društvenim mrežama šire ovakve besmislice, no dosad se rijetko moglo vidjeti da na neku od njih nasjedne i ovoliko poznatih osoba.

Foto: Instagram printscreen/ Freepik - jannoon028

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

Zaobiđi pravila i pogledaj fotografije privatnih profila na Instagramu bez da ih zapratiš!

Instagram i WhatsApp dobivaju nova imena! Pogledaj kako će se sada zvati
Otkrij u kojim situacijama ljudi besramno lažu na Instagramu i zašto - ovih 6 laži su najčešće!


prijevara objava slavi Viralno instagram

Još vijesti