Slika nije pronađena
Domar se zaključao u zgradi škole i u nju nije puštao ni učenike ni nastavničko osoblje stoga je morala intervenirati policija.


'Policija je dobila dojavu oko 7:20 sati da se 49-godišnji muškarac zaključao u školi. Nakon izlaska policijskih službenika na mjesto događaja, muškarac nije pružao otpor te je priveden u policijsku postaju Šibenik. On nije bio naoružan, nije nikoga zatočio, niti je ikome prijetio. Prema dosad utvrđenome 49-godišnjak se na ovaj čin odlučio nezadovoljan svojim statusom u Osnovnoj školi Brodarica, oko koje su jutros osvanuli i nekakvi transparenti', rekla je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije, za Jutarnji list. Večernji donosi fotku jednog od transparenata – na njemu je pisalo: 'Djeco draga oprostite svom domaru na današnjem danu, drukčije se nije moglo'.

Prema neslužbenim informacijama, navodno mu je Školski odbor prijetio otkazom, zbog toga što je na nedavnom reizboru za ravnatelja škole svoj glas dao ravnatelju u prošlom mandatu, a izabrana je druga osoba. Iz istog razloga je navodno pretrpio i mobing od strane roditelja, dijela Školskog odbora i Radničkog vijeća pa se odlučio na netipičan protest – zaključavanje sebe u zgradi škole.

Šibenik IN u međuvremenu donosi rasplet situacije – kako javljaju njihovi reporteri s terena, ispred brodaričke škole sada je sve mirno, a neki roditelji, koji očito ne znaju što se jutros događalo, još uvijek dovode učenike u školu. Ispred je policijsko vozilo, a ulaz u školu čuvaju policajci...Foto: Unsplash/mup.hr/os-brodarica.skole.hr

M.Z.


Provjeri još...

Samo oštro – najavljene opake sankcije za loše ponašanje u školi, ali tko će ih izvršavati?!

Zar je to moguće?! Za seksualno zlostavljanje učenice u školi u Slavoniji domar NIJE dobio otkaz

Užas u gimnaziji – profesor čekićem mlatio ravnateljicu i pedagoginju škole, obje teško ozlijeđene

Škola sibenik scena domar brodarica Blue Monday

Još vijesti