Slika nije pronađena

Puno osoba ima problem s aknama i prištićima te cijeli život vode borbu. Oni koji imaju više sreće, borbu s aknama vode samo u pubertetu, a dvije blizanke iz Los Angelesa riješile su ih se u samo u tri dana.

Jednojajčane blizanke Nina i Randa Nelson otkrile su svima kako su uspjele ono o čemu mnoge djevojke sanjaju - nastaviti život bez akni i prištića.

Blizanke imaju uspješnu YouTube karijeru te su upravo na tom video servisu otkrile svoju tajnu koja leži u veganskoj kuhinji. Nina i Randa počele su prakticirati veganski način prehrane te su izbacile meso (osobito crveno meso) koje je često uzrok masne kože i prištića.


Cure nisu imale problem s aknama sve do prošle godine kada su počele prolaziti kroz groznu bol i depresiju. Odbile su uzimati lijekove pa im je nutricionist prepisao prehranu u kojoj nema masti i masnoća. Kako bi i danas izgledale isto djevojke jedu povrće na pari, integralnu rižu, smoothie i druge zdrave stvari.






Nadamo se da će ove blizanke biti dobar primjer, a ujedno i savjet svakome tko se bori s aknama- možda je vrijeme za alternativno rješenje poput promjene prehrane.


Izvor: dailymail.co.uk

Foto: Youtube/Facebook/NinaAndRanda.com

I.P.

Pročitajte još:

Kako se riješiti prištića i akni na prirodan način

Mjesto prištića na licu otkriva uzrok- saznaj zašto je nastao!

Izlazi im na uši: 8 stvari koje djevojke s prištićima ne žele čuti

akne pobijedile akne veganska prehrana Blizanke

Još vijesti