Slika nije pronađena

Koliko puta ti se dogodilo da si jednostavno preumorna, moraš na trening, zaboravila si, posvađala si se s bratom/mamom/bakom ili jednostavno imaš pravu ljubavnu dramu i nisi bila u stanju napraviti neku od školskih obveza? Znamo, milijun.

I što si napravila? Ili nisi riješila zadaću, referat ili što je već trebalo i pokupila si jedinicu ili si se ipak nekako jedva natjerala da napraviš što trebaš pa makar i loše. No, 19-godišnja Rachel Harriman odlučila je isprobati i treću opciju.    Dečko ju je iznenada ostavio i naravno bila je sva slomljena pa je svom profesoru poslala sljedeći mail: 'Dragi profesore, oprostite što kasnim s predajom rada. Moj dečko je iznenada prekinuo sa mnom jučer navečer i bila sam sva slomljena i nisam bila sposobna napraviti zadatak kako treba. Ovo se više neće ponoviti budući da više nisam u vezi. Žao mi je i znam da je ovo pomalo neugodno. Pozdrav, Rachel', na što joj je njezin cool profesor odgovorio:

'Draga Rachel, to ti je život. Mislim da je pravo vrijeme za put do Europe'.

Ona je kasnije predala zadatak i dobila četvorku. Ekipa na Twitteru počela je dijeliti njezinu objavu i ohrabrivati je da je skroz okej to što je napravila jer prekid je stvarno grozna stvar.  Bravo za nju, a mi se samo pitamo kod kojeg bi našeg profesora ovo prošlo?

Foto: Buzzfeed/Twitter

I.I.


Pročitajte još:

15-godišnjak na sudu zbog selfieja: 'Mogao je to i očekivati'

Neke škole uvode novo pravilo - pauza za spavanje je najbolja ideja ikad

LOL: Uhodila je svoju BFF na spoju i žešće ju obrukala

profesor ispit mail

Još vijesti