Slika nije pronađena

Nakon što je prošlog tjedna krenuo malo drugačiji oblik nastava, online nastava, istovremeno se i na programu HRT3 počela emitirati nastava za niže razrede osnovnih škola, od ovog tjedna, i srednjoškolci mogu ujutro učiti uz TV ekrane.

Od danas se počela emitirati na TV-u i nastava za srednjoškolce, i to na programu RTL 2. Nakon što se već tjedan dana imitira isto na HRT-u za osnovnoškolce, sada će i srednjoškolci moći učiti i ponavljati uz TV ekrane. RTL2 je danas ujutro krenuo s ovim programom, a nastavit će se i ostale dane. Predmeti koji će biti zastupljeni ovim programom su engleski, biologija, matematika, povijest i grčki. Radi se o predmetima koji prate gimnazijski srednjoškolski program, ali s obzirom da se sprema uskoro državna matura, nije sigurno ni za maturante svih škola loše da ponove ova znanja.

Nastava je krenula u 8 za prve razrede srednjih škola, sat vremena kasnije su na redu bili drugi razredi, malo poslije 10 sati 3. razred, a od 11:20 sati vrijeme je za 4. razred. Jeste li pratili danas nastavu za srednjoškolce i hoćete li je nastaviti pratiti i ostale dane? Reci nam u anonimnoj anketi...


Foto: Shutterstock.com - Greta Larosa

M.T.

Pogledajte još:

Maturanti pokrenuli peticiju za državnu maturu: Zbog novonastale situacije traže izmjene – realno ili pretjerano?

Nova odluka Vlade: Zna se točno koliko dugo još neće raditi škole i fakulteti

Koji su fakulteti i studiji u Zagrebu najpoželjniji ove godine među maturantima? Ovako izgleda TOP 5

Škola rtl 2 nastava srednja škola

Još vijesti