Slika nije pronađena

Izgleda kako se Instagram opasno odlučio u tome da postane najkorištenija društvena mreža. Počeli su s uvođenjem storyja, te tako pokopali konkurenciju zvanu Snapchat. Pred par dana su uveli IGTV, koji bi uskoro mogao zamijeniti YouTube, iako čisto sumnjamo da će se to dogoditi.

Zasad se videi mogu uploadati samo putem mobilne aplikacije te samo u vodoravnom formatu, što se mnogim YouTuberima ne sviđa. No, najavili su kako će se uskoro moći uploadati i putem kompjutera/laptopa, pa ćemo vidjeti u kojem će to smjeru krenuti.

Čini se kako su odlučili zamijeniti  i WhatsApp i Facebookov Messenger, jer su u zadnje vrijeme doista promijenili izgled dopisivanja i pojednostavili slanje poruka, a sada su uveli i video poziv! Iako se radi o nečemu što i inače rijetko koristimo, sama činjenica da se nalazi na Instagramu, koji je prije svega vizualna društvena mreža, itekako nam ima smisla.

Osim ovih promjena, jedna velika jest i izgled kartice 'Explore'. Na tom mjestu su se uvijek mogli pronaći postovi za koje Instagram misli da bi ti se mogli svidjeti,  ali sada je i ta stranica personaliziranija, pa su postovi podijeljeni u razne kategorije, kao što su na primjer glazba, humor, ljepota, hrana...

U svakom slučaju, sviđaju nam se ove promjene na Instagramu!

Ako još nisi, zaprati nas ovdje na našem Instagram profilu!Foto: Instagram/Profimedia

A.Š.


Pročitaj još:
Instagram je upravo uveo novu opciju koju obožavamo – hoćete li ju koristi u Storyjima? ANKETAOvo bi mogao biti kraj YouTubea?! Instagram bi ga uskoro mogao zamijeniti, evo zašto


Četiri vrste Instagram profila – saznaj kakav dojam ima ekipa o tebi na temelju feeda


novo video call instagram igtv

Još vijesti