Slika nije pronađena

Vodimo vas na adrenalinsku vožnju najluđim vlakovima smrti, a u pogledu možete uživati iz prvog reda.

Kada jednom uđete u ove vlakove smrti, onda nema natrag. Ovo su neki od najopasnijih, najstrmijih i najbržih vlakića smrti!

Vožnja može početi!

Kingda Ka

Kingda Ka je vlakić smrti koji se nalazi u jednom američkom gradiću blizu New Yorka. Od kada je otvoren 2004. godine slovi kao najviši vlakić smrti s najdužim padom. Njegova visina doseže nevjerojatnih 139 metara. Zamislite pogled s nebodera od 40 katova!

Colossus

Lude vožnje vlakom smrti nisu ništa naspram Colossusa. Ovaj poznati kalifornijski vlak ima dugu povijest, a pojavljuje se čak i u nekoliko filmova.

Crvena formula

Da bismo uživali u ludoj vožnji Crvene formule, moramo posjetiti Ujedinjene Arapske Emirate. Ova bliskoistočna zemlja je dom Ferrari World-a u kojem se nalazi ovaj vlakić smrti. Crvena formula je najbrži vlak smrti na svijetu, a do brzine od 240 km/h dođe u 5 sekundi. Kakva bi ovo luda vožnja bila!

Takabisha

Sljedeća međunarodna postaja je Japan. Takabisha drži svjetski rekord najbržeg vlakića, a svoje vozače preokreće i do 121 stupanj.

Space Mountain

Space Mountain pronalazimo na dvije lokacije u Americi. Ovo je zatvoreni vlakić smrti gdje se ekipa vozi kroz mrak. Ova vožnja je posebna jer je puna iznenađenja i neočekivanih bljeskova svjetala.

The Smiler

Britanski vlakić smrti je poznat po najvećem broju okretaja, a šanse da ćete na ovom vlakiću smrti povratiti su jako velike.

I.Č./Izvor: Mashable.com

foto: Screenshot YouTube


...Pročitajte još:Popularni zabavni parkovi u svijetu

Vlak smrti adrenalin Luda vožnja najludje

Još vijesti