Slika nije pronađena

Mrzimo kada nam mama i tata gledaju preko ramena dok surfamo internetom te špijuniraju što radimo, a ono što bi nas uistinu naljutilo bilo bi to da pronjuškaju cijelim našim laptopom.

Neki roditelji imaju taj običaj, a neki opet totalno slučajno nalete na neke foldere i fotke koje smo spremili. `History` je ono čega se većina ljudi plaši, ali ne zato što se radi o povijesti nego o povijesti pretraživanja koja može pokazati neke stvari koje drugima nismo htjeli otkriti.

Još kada to pronađu naši mama i tata želimo odmah nestati od srama. Na stranici reddit roditelji su otkrili što je bilo najšokantnije što su pronašli na računalu svoje djece:

Moj sin se odselio (ima 23, radi i živi samostalno), a ja sam gledala nešto po njegovom starom laptopu. Ondje se nalazio folder kojeg je nazvao `Sada kada imam 18 ovo je legalno`. Otvorila sam ga, a u njemu je bila hrpa fotki žena koje ližu kvaku od vrata. Nikada ga nisam pitala o tome.Jedan moj prijatelj je kod sina na računalu pronašao da njegov sin gleda videe djece iz Azije kako plaču.


Prije nekoliko godina sam pronašla na iPadu svog 9-godišnjeg sina sljedeće pretrage: `Kada se cura i dečko drže za ruke`, `Kada dečki ljube cure`, `Poljubac Harryja Pottera i Ginny`, `Zašto su se Harry i Ginny poljubili`, `Što je seks`, `Seksaju li se djeca s drugom djecom`.


Mama je pronašla kod mog brata na računalu fotke crtanog lika koji je seks simbol Betty Boop. Odmah je mislila da to ima neke veze sa seksom pa mu odlučila održati lekciju o tome što je zdravi seksualni život i druge stvari, a on ju je prekinuo u pola i rekao: `Betty sam spremio na računalo jer se vježbam crtati, a nju je lako nacrtati`. Nakon toga mama mu više ništa slično nije spomenula.

Moja 9-godišnja kćer igra igru Minecraft te sam ušla u njen svijet i vidjela da je ondje napravila grobove za cijelu obitelj i za njene omiljene zvijezde s YouTubea.
Vidjela sam da je moja kćer čitala neki strani članak u kojem je riječ `vagina` bila zamijenjena s riječju `patuta`.
Moja kći je napravila račun na stranici GoFoundMe kako bi skupila novac da se `emancipira od roditelja koji ju zlostavljaju`.

Pronašla sam kod sina na računalu neke erotske slike Pokemona.


Što vi ne biste htjeli da roditelji nađu na vašem računalu?

Izvor: reddit

Foto: shutterstock

I.P.

Pročitajte još:

Urnebesni SMS ljute mame nakon što je slučajno vidjela tetovažu koju je kćer skrivala

Stvari koje nećemo morati govoriti roditeljima kad odrastemo

Roditelji `upali` na kćerin školski ples - pogledajte njenu reakciju

roditelji pronašli kod djece na računalu najludje

Još vijesti