Slika nije pronađena

Drugi je veljače, najkraćeg mjeseca u godini. Iako je vani uglavnom hladno i oblačno, a do proljeća ima više od mjesec dana, postoje stvari zbog kojih je ovaj mjesec super!

Umjesto da sjedite i kukate priželjkujući proljetno sunce i ljetne temperature, uživajte u veljači – evo zašto je drugi mjesec zakon:

#Siječanj je gotov

Najdepresivniji mjesec u godini je i službeno gotov! Siječanjske depresije i besparice uzrokovane blagdanskim razbacivanjem novca su daleko iza nas – vrijeme je da gledamo naprijed.

#Sniženja sniženih cijena

Ludilo oko sniženja je gotovo i sada u miru možete baciti oko na preostale krpice; oko njih više neće biti krdo mahnitih žena, a cijena će biti više nego povoljna. Izbor nije sjajan, ali može se dogoditi da 'piknete' baš onu vesticu koju gledate još od listopada.

#Valentinovo

Dan ljubavi možete provesti s dečkom/djevojkom, napokon pokazati simpatiji da vam je zapeo za oko ili razveseliti neku drugu dragu osobu. Ako vam sve ovo zvuči dosadno, uvijek možete prirediti tulum 'singles only' gdje će se vaši solo frendovi moći međusobno upoznati i družiti. Valentinovo ove godine 'pada' na subotu – ima li boljeg izgovora za zapartijati?


#05.02. svjetski dan Nutelle

Vrijeme je da obnovimo zalihu omiljenog namaza – tko zna priprema li nam Nutella kakvo iznenađenje za svoj rođendan?

#Sezona nagrada

Filmoljupci i fashion freakovi napokon dolaze na svoje – jedni mogu pratiti nominacije i nagrade najboljih filmova ove godine, a drugi se oduševljavati i zgražavati nad kreacijama koje će holivudske face isfurati na crveni tepih.

#Veljača je najkraći mjesec u godini

Ne zvuči dobro kada kažemo da ima još dva mjeseca do proljetnih praznika, ali ako znamo da je veljača najkraći mjesec u godini, stvari već zvuče bolje – proći će prije nego što mislite!

#17.02. je dan palačinki

Ne treba nam razlog da se ubijemo u ovoj slastici, ali ako se već 17.02. obilježava svjetski dan palačinki, moramo ga dostojno proslaviti, zar ne?


#Dani se produžuju

Mrak sve kasnije pada, a jutra više nisu onako depresivna kao u siječnju. Sada sunce zalazi oko 5 sati, a krajem veljače dan će biti duži za čak 40 minuta!

Foto: Shutterstock
Izvor: Metro.co.uk
I.N.

veljača

Još vijesti