Slika nije pronađena

Ako imaš sestru onda znaš da je ona jedna od rijetkih osoba koja te stvarno zna najbolje. Ona te vidjela i dok si plakala za bivšim i dok si bila najsretnija ikad i dok si bila bolesna i nikakva i kad si bila ljuta jer imaš dvije kile viška.

I baš zato ona je osoba kojoj možeš reći sve stvari ikad, a ovo je lista sedam čudnih pitanja koja može čuti i na koja može odgovoriti samo sestra.


1. Smrdi li mi iz usta? - definitivno nije pitanje koje ćeš postaviti curama iz razreda ili dečku. Ako ti je nešto sumnjivo, sestra će ti dati iskreni odgovor.

2. Kako izgleda tvoj prvi dan menge? - možda ti se čini da previše/premalo krvariš, a sestra je definitivno osoba kojoj ti ne bi trebalo biti neugodno postaviti ovakvo pitanje.

3. Ide li i tebi mama/tata/brat/teta Marta na živce – budući da živite skupa sestra točno može razumjeti kad kreneš pričati o nekome iz obitelji tko te živcira.

4. Kako je izgledao tvoj prvi seks? - frendice će možda uljepšati situaciju ili će im biti bed pričati o tome, ali sestri (pogotovo ako je starija) će biti drago da ti pomogne i ispriča ti svaki detalj.

5. Možeš li mi posuditi nešto novca? - ovo je pitanje koje nećeš postaviti frendovima, eventualno starcima. Ali sestra je tu da ti pomogne kad si u škripcu.


6. Izgledam li debelo u ovome?
- moguće je da će te zezati i reći ti da izgledaš debelo, ali sestra je tu da ti daje i modni savjet pogotovo ako imaš neki važni događaj.

7. Hoćeš li me izdepilirati? - depilacija je česta stvar koju sestre rade zajedno, pogotovo ako je depilacija voskom u pitanju. Ako ništa drugo – zna koliko boli pa će te pustiti da vrištiš.

Foto: Unsplash/Visual Hunt/YouTube

I.I.

Pročitajte još:

Savjeti kako da ti prestane ići na živce - postani BFF sa svojom sestrom ili bratom

Ne želiš priznati, ali istina je – dokazi da ti je život bolji jer imaš sestru

Sestre na Instagramu iste su Kylie i Kim – vidite li uopće razliku?

pitanja sestra sestre

Još vijesti