Slika nije pronađena

Postoji li pravi razlog zašto bi neki znak odlučio ubosti drugoga nožem u leđa ili je to jednostavno lakše za njega?

Kada te netko izda, posljednja stvar koju želiš je napraviti korak unatrag i razmisliti o sljedećem potezu, zar ne? Dakle, kako se nositi s tim kad vam to napravi netko za koga ste mislili da mu možete vjerovati? Možeš li tu osobu jednostavno izbaciti iz svog života zauvijek?


via GIPHY


Jedna stvar koju možete učiniti je preusmjeriti taj bijes i frustraciju u nešto zdravije i kreativnije. Nešto što će vam odvratiti misli od onog koji vas je izdao, kao što je kickboxing ili bilo što drugo što smanjuje mogućnost da ćete se osvetiti toj osobi u neko neprikladno vrijeme – nije vrijedno toga. Međutim, važno je razmisliti i o vašem sljedećem potezu. Ako idete u školu s nekim tko vam je zabio nož u leđa, postoji li način da skratite vrijeme koje provodite u njihovoj blizini? Ako su nekad bili vaši bliski prijatelji, možda želite reći sve što imate za reći prije nego što ih izbacite iz svog života zauvijek. Iako boli kad vas izda netko koga poštujete i vjerujete mu, važno je biti iskren prema sebi i njima, umjesto da pokušate pomesti svoje osjećaje vezano uz situaciju pod tepih.


via GIPHY


Ovo su znakovi zodijaka koji će najvjerojatnije uništili vaše prijateljstvo, prema astrologiji:

OVAN (21. ožujka - 19. travnja)

Ovan može biti vrlo odan znak zodijaka, ali kada je riječ o tome hoće li staviti sebe na prvo mjesto ili svoju BFF, veća je vjerojatnost da će vas izdati zbog vlastite koristi nego ostati odan vama. Nemojte ga krivo shvatiti, on je dobar prijatelj, ali kao prvi znak zodijaka, navikao je biti broj jedan. Ovan je vrlo avanturistički nastrojen znak. To znači da, kada se ukaže prilika da napreduje u životu, on tu priliku mora uhvatiti bez razmišljanja. Ako to znači da mora zabiti nož u nekoliko leđa kako bi dobio ono što želi, neka bude.


BLIZANAC (21. svibnja - 20. lipnja)
Ako je bilo koji znak zodijaka sposoban zabiti nekome nož u leđa, to je bez sumnje Blizanac. Ipak, ne kaže se bezveze za Blizance da su dvolični, ipak imaju dva lica. Blizanci su sjajni glumci - drugim riječima, sjajni su u tome da uvijek dobiju da sve bude po njihovom. Bilo da ste dobri s Blizancem ili ste njegov neprijatelj broj jedan, ništa mu neće stati na putu da dobije ono što želi. On nema apsolutno nikakve rezerve prema tome da se ponaša kao tvoj najbolji prijatelj kako bi napredovao u životu, samo da bi se sekundu poslije okrenuo i zabio vam nož u leđa.

LAV
(23. srpnja - 22. kolovoza)
Lav je super prijatelj i osoba, ali on je i potpuni oportunist. Daš mu prst, a on će iskoristiti priliku i uzeti cijelu ruku. Je li to loša stvar? Nikako! Svi bi voljeli ponekad biti tako lukavi kao Lav. A kada se pojavi prilika za uspjeh, hoće li Lav uopće uzeti u obzir mišljenje svojih prijatelja? Također, ne. Kao vatreni znak, Lav može biti vrlo agresivan i uporan. Ona zna što je potrebno da bude broj jedan u životu i ne boji se gaziti ljude tijekom uspinjanja ljestvicom uspjeha. To ne znači da on ne može biti odličan mentor i vođa, ali može vam i zabiti nož u leđa.


ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog)
Škorpion ima misteriju i intrigu na svojoj strani, tako da je najbolje biti oprezan vezano uz to tko je on uistinu. Osim ako niste u njegovom užem krugu prijatelja, nemate šanse znati točno za što je on sposoban. Čak i oni koji misle da ga znaju mogao bi se iznenaditi kada pokaže svoje pravo lice. Škorpion može biti vrlo odan prijatelj, ali isto tako nema problema s tim da vas izda - pogotovo ako je uvjeren u to da je to dobra ideja. Škorpion može biti vrlo tajnovit i manipulativan.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca)
Strijelac može biti veliki prijatelj, ako to njemu odgovara. Voli biti s ljudima koji mu život čine lakšim ili uzbudljivijim. Ali kad naiđe na ljude koji su uzbudljiviji ili zanimljiviji, nema problema s tim da vas otkanta. Strijelac će vam zabiti nož u leđa tako što će biti nelojalan ili će prekršiti sva svoja obećanja.

Foto: IMDb/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Ovih pet znakova zodijaka će se zaljubiti u pogrešnu osobu - iako su svi znakovi upozorenja tu

Nema iznenađenja ako oni otkažu planove – rođeni u ova 4 horoskopska znaka to rade stalno

Skroz su zli i nije im problem nikoga povrijediti – ovih 5 znakova zodijaka su najokrutniji

Horoskop zodijak izdaja nož u leđa znak u zodijaku

Još vijesti