Slika nije pronađena

Ljeto je već odavno pokucalo na vrata i dok se kuhamo ispijajući hladan sok, maštamo o svom savršenom ljetovanju.

Odlazak na odmor je ono što veseli svaku osobu jer to znači opuštanje, upoznavanje nečeg novog, a ljeti to uglavnom predstavlja izležavanje na plaži i lagani kupanjac.

No, kako zvijezde mogu odrediti gotovo sve, tako one točno znaju što nam treba za pravi `summer holiday`, prepusti se mašti pa provjeri koje je idealno mjesto za odmor za tvoj horoskopski znak:

Ovan

Ove energične avanturiste neće zadovoljiti odmor na kojem će oni sjediti i ništa ne raditi jer njima treba malo akcije. Oni vole odmore na kojima će istraživati i uživati u ekstremnim sportovima i pothvatima poput bungee jumpinga. Idealno mjesto za odmor za ovnove je: Dubai, Argentina ili Peru.


Bik

Bikovi su pravi štovaoci tuđe kulture te ju žele iskusiti na svim poljima pa je njima potrebno mjesto s puno hrane, umjetnosti, kazališta, arhitekture i sličnih stvari. Za njihov umjetnički ukus kao stvoreni su gradovi koji su bogati kulturom poput Pariza, Firence, Barcelone ili Praga. Upravo u te gradove bi trebali otići na odmor.


Blizanci

Osobe rođene u znaku blizanca trebaju dobru društvenu scenu koja će ih učiniti sretnima jer se oni jako vole družiti. Gradovi koji nude ludi noćni provod te žive od 0 do 24 su idealni za odmor jednog blizanca, a radi se o San Franciscu, New Yorku, Londonu, Hong Kongu.



Rak

Najveći ljubitelji hrane među zodijačkim znakovima su rakovi pa će za njih biti idealan odmor u mjestu koje ima neodoljivu domaću kuhinju. Osim toga, rakovi vole i vodu pa će se morati raditi o gradovima koji su na moru, a koji k tome imaju odličnu hranu. Dobar izbor za rakove je Grčka, Rim, Karibi pa čak i Meksiko!


Lav

Lavovi jako vole glamurozan život, a gradovi koji su puni blještavila poput Pariza, New Yorka, Geneve i Milana, ponudit će im najbolji odmor. Oni trebaju bogato okruženje i uslugu od pet zvjezdica, a šansa da pokažu svoj neobični modni ukus na pariškim ili njujorškim ulicama bez ikakvog problema će ih totalno osvojiti.



Djevica

Pedantne djevice uglavnom vole imati dobar plan za odmor pa zato volje raditi liste gradova i država koje bi voljele posjetiti. Mjesta koja su bogata poviješću i kulturom će svakako ispuniti njihova očekivanja, ali i želju za informiranjem. Destinacije poput Egipta, Grčke, Madrida, Berlina ili Rima, sa svojom će drevnom prošlošću fascinirati djevice zauvijek.



Vaga

Ove uravnotežene šarmerke vole se puno kretati, a njima će biti ugodno svuda gdje je vrlo napredna društvena scena. Budući da su vage romantičarke u srcu, idealan odmor za njih nalazi se u Francuskoj, Turskoj, Španjolskoj ili na Tajlandu, a ondje će moći romantično maštati do mile volje te dobiti inspiraciju za brojne druge maštarije.


Škorpion

Strastveni škorpioni jako vole misteriju, a tu svoju ljubav utažit će na egzotičnim destinacijama poput Kube, Egipta, Rima, ali i na ulicama New Orleansa. Budući da su škorpioni tajni romantičari, njima bi odgovarala i Venecija, ali i pariška svjetla.



Strijelac

Strijelci su najveći istraživači od svih horoskopskih znakova pa zato i vole mjesta na kojima se mogu prepustiti svojoj strasti – istraživanju. Oni su avanturisti željni znanja pa vole mjesta koja su kombinacija avanture i učenja, a to su: Španjolska, Budimpešta, Turska, Vijetnam, Prag, Meksiko.


Jarac

Pripadnici ovog znaka veliki su ljubitelji izazova, ali oni vole imati dobro isplaniran odmor. Zbog toga bi za njih bio idealan odlazak na Tajland, Fidži, Švicarska, Australija, a ondje će biti puno mjesta za odmor, ali i prilike za odmor i uživanje u samima sebi.


Vodenjak

Neovisni i nekonvencionalni, vodenjaci bi se trebali držati mjesta baš kakva je i njihova osobnost. To uglavnom znači da se trebaju koncentrirati na prirodne ljepote, a ne vodilju `gdje ima više turista` i zato su za njih idealni: Island, Švedska, Njemačka, Peru i Kuba. Ondje će moći istraživati i iskusiti nešto novo što će vodenjake totalno vratiti u život.


Ribe

Predivna i romantična mjesta su kao stvorena za ribice jer one vole spoj umjetnosti i romantike vidjeti u svemu. Njihovu ljubav prema ljepoti zadovoljit će: Venecija, Kopenhagen, Rim, Japan ili Monako. Osim toga, sve navedene destinacije će biti ispunjenje snova za ribe jer one oduvijek maštaju da posjete neko romantično, a ujedno prelijepo mjesto.


Izvor: themindcircle

Foto: shutterstock

I.P.

Pročitajte još:

Zvijezde otkrivaju: kako ćeš umrijeti sudeći po horoskopu

Horoskop zna: kako nasmijati određenu osobu

Što potajno mrzi svaki horoskopski znak

Odmor ljetovanje idealan odmor šareni horoskop

Još vijesti