Galerija Noah Beck Millane - 1 Millane - 2 +5 Millane - 3

Postaje glavna ljetna destinacija. Neki dan su paparazzi uhvatili Beyonce na ljetovanju u Hrvatskoj, na početku godine je u Splitu bio Noah Beck, a sada se jedna od najpopularnijih TikTokerica također javila s naše obale.

Ako si na moru u istom gradu kao i ona, možda ju i sretneš! Hrvatska je obala sve popularnija među poznatima, a sve nas više posjećuju i velike zvijezde društvenih mreža. I što je najbolje, svi su očarani i sretni. Najprije je Noah Beck uživao u Splitu, a sada se i djevojka s najljepšom kosom na internetu pohvalila da je kod nas na ljetovanju, Millane. Iako mnogima nije poznata po svom imenu, poznata je po svom izgledu. Njena je frizura već neko vrijeme broj jedan kao inspiracija za cure kakvu kosu žele.

 

 

Sasvim je slučajno postala poznata na društvenim mrežama i u kratkom roku sakupila milijune pratitelja. Hrpetina je cura zaljubljena u njenu kosu i njen stil oblačenja. Sada im svima pokazuje kako se provodi u Zadru. Sa svojom je ekipom posjetila ovaj grad i još je uvijek tu!

 

@millane Reply to @florentina.202 ♬ original sound - Ian Asher

 

 

@millane

Croatia we are cominggg

♬ original sound - ilyNIGHTMARES

 

Objavila je već hrpu videa i storyja na Instagramu! Još je jedna zvijezda nove generacije koja uživa na Jadranu, tko je sljedeći?

Kylie Jenner Kylie Jenner vs. zlobni fan: Išao ju je hejtati u komentaru, a ona mu odbrusila! 1:0 za nju

Breskvica Breskvica prije početka karijere vs. danas: Kako je popularna pjevačica izgledala s 15 godina?

tiktok zvijezda influencer u hrvatskoj ljetovanje kod nas

Još vijesti