Slika nije pronađena

Ovaj mladi glazbenik koji slovi za pravi mamac za djevojke, svoje slobodno vrijeme u ljetnim danima provodi isključivo na Kvarneru, točnije na otoku Rabu. Tamo ljetuje već petnaest godina i taj otok smatra svojim drugim domom.

'Rab poznajem kao svoj dlan. Obožavam banjolske plaže, plažu na Pudarici, volim Lopar… Stari grad Grada Raba je predivan, Suha Punta također. To je samo dio mjesta koje obavezno obiđem tijekom ljetnog odmora na ovom jadranskom biseru', otkriva Fran FM koji nam ovo piše iz debele hladovine.

Foto: Matija Škalić

Foto: Matija Škalić

Foto: Matija Škalić

'Volim ja sunčanje, ali ipak je bolje u hladovini. Obožavam roniti i šetati plažama. Rab je idealan jer ima sjajne plaže, odlične restorane i odličan je noćni život. Dobri su noćni klubovi, ali još bolje je u kafićima uz more gdje svira živa glazba. Na ovom otoku nikada nije dosadno', otkriva mladi glazbenik.

Fran FM iako trenutno odmara, zapravo ubrzano radi na svojoj idućoj pjesmi koja će svijetlo dana ugledati na jesen.

Foto: Matija Škalić

Foto: Matija Škalić

Kako je njegov spot za posljednju pjesmu „Me gusta“ oduševio publiku, Fran za idući spot također sprema pravu vizualnu poslasticu. Podsjetimo, Fran je posljednji spot snimao upravo na otoku Rabu.

Do tada… Uživajte u njegovoj posljednjoj pjesmi.

Pogledajte još:

Pogledajte novi spot zgodnog pjevača! Od ovih kadrova zastat će vam dah

Nova domaća estradna zvijezda: Morate pogledati njegov Instagram profil jer fotke su mu mrak

Fran FM je novo lice na estradi, a njegova pjesma 'Influencerica' neće vam izlaziti iz ušiju

pjevač na moru ljetovanje Fran FM

Još vijesti