Studenti na ulasku u zagrebački SC

Sutrašnji dan neradni je za sve – i za studente, kao i za sve druge zaposlenike povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje.

No, kao i uvijek, današnji dan je djelomično neradan za zaposlenike Student servisa u Zagrebu. Oni već po običaju rade skraćenim radnim vremenom, kao i ovog puta, ukoliko slijedi neki državni blagdan sutra dan. Čak i ako je isti tek za nekoliko dana, Student servis radit će skraćeno.

Današnje radno vrijeme već je gotovo

Situacija ovog puta je ta da oni danas ponovo rade samo do 13 sati, a ne do 15:30 kako rade običnim radnim danom. Stariji studenti, koji istovremeno uz faks i rade, već znaju da kada slijedi neki državni blagdan, sve obaveze u Student servisu moraju riješiti nekoliko dana prije kako ne bi „poljubili“ vrata s obzirom na kraće uredovno vrijeme.

Do kraja godine skraćeno će raditi još dva puta

Nemamo još puno do kraja kalendarske godine, a prema obavijestima koje Student servis navodi na svojoj stranici, do tada će im radno vrijeme biti skraćeno još dva puta. To će biti 23. i 30. prosinca. Oba datuma padaju na petak, tako da će im i taj vikend biti produžen!

Student servis zagrebačkog SC-a Totalni „makeover“ zagrebačkog Student servisa: Pogledajte kako su ga „skockali“ i osuvremenili!

Još vijesti