Student servis zagrebačkog SC-a

Novitet Student servisa u Zagrebu razveseliti će sve studente koji su tamo učlanjeni ili barem minimalno smanjiti frustracije dok čekaju u dugom redu kako bi podigli ugovor na šalteru.

Novitetom su iznenadili sve, a vjerujemo najviše one koji su zadnjih nekoliko dana bili tamo, a nisu prethodno znali da se SC modernizirao.

Novi dizajn interijera

Jedan dio zagrečakog Studentskog centra osvanuo je u novom ruhu! Naime, preuređen je prostor na drugom katu gdje se nalazi Student servis, svima poznata adresa za podizanje i obradu studentskih ugovora.

Fotografiju novouređenog prostora objavili su na službenim stranicama Studentskog centra, a kao što je vidljivo, potpuno je drugačiji od onog dosadašnjeg!

Student servis u Zagrebu.

Ima puno više svjetlosti, zbog čega izgleda toplije u odnosu na prije. Mnogi nemaju pozitivna iskustva s radom Student servisa, ali će se to možda sada promijeniti novim prostorom u kojem će, zasigurno, i djelatnicama biti ljepše raditi.

Studenti će moći i sjesti za popunjavanje papirologije

Još jedna razlika koju vidimo je stol sa stolicama gdje studenti mogu u miru popunjavati ugovor i ostalu papirologiju za koju do sad baš i nisu imali adekvatan prostor. Bilo je nekoliko stolića, ali su većinom bili puni i zauzeti, pogotovo početkom mjeseca.

No, nadamo se da su takve situacije sada stvar prošlosti!

Teta u referadi, na stolu hrpa papira SC za koji nitko ne zna, a bolji je od zagrebačkog?! Studentica Karla oduševljena: 'Svi su ljubazni i sve je brzo gotovo'

 

Još vijesti