Dua Lipa

Za mnoge dame su večere, svečani događaji ili noćni izlasci, prilika za izvlačenje haljina iz ormara.

No, što s curama koje haljine ne podnose i u njima se ne sjećaju ugodno? Kakva je alternativa?

Zlatno je pravilo ukoliko se u nečemu ne osjećaš neugodno, nemoj to nositi. Ma taman da ti i dobro stoji, ali ni drugima nećeš izgledati najbolje, dok se držiš kiselo, pogrbljeno i nesigurno.

Zašto se ne bi odlučila za odijelo? Odijela već dugi niz godina nisu rezervirana isključivo za urede i poslovne sastanke, već se nose u casual prigodama, na crvenome tepihu, na vjenčanjima i u izlascima. Oversized sakoi mogu biti itekako ženstveni, a njih u dnevnoj varijanti možeš iskombinirati s kakvom majicom ili košuljom ispod, dok u večernjim izlascima možeš nositi i kakav svileni top.

 

 

Kako odijelo može biti elegantan i moćan odabir, dokazala je Dua Lipa ovoga vikenda na dodjeli nagrada „Hitmakers 2022.“ koje je organizirala medijska kuća Variety. Dua je događanju prisustvovala u sivom predimenzioniranom prugastom odijelu, a odjevnu kombinaciju upotpunila je masivnom ogrlicom, brojnim prstenjem na prstima i malim crnim naočalama.

Ovakav ili slični tipovi odijela mogu biti savršen odabir na blagdanskim proslavama. Pa evo, ako te pomalo muči pitanje što odjenuti za doček nove godine, inspiriraj se Dua Lipom. 

 

Dua Lipa odijelo što obući umjesto haljine kako se obući za doček

Još vijesti