Dua Lipa

Pop pjevačica Dua Lipa najavila je izlazak novog singla „Training season". Objava pjesme zakazana je za 15. veljače 2024.

Budući da ova mlada pjevačica niže hit za hitom, velika su očekivanja za svaku sljedeću pjesmu. Sudeći po pozitivnim komentarima koji se množe ispod objavljenog teasera, očekivanja obožavatelja su zadovoljena. 

@dualipaofficial

TRAINING SEASON 15 FEBRUARY 11PM GMT PRE-ORDER NOW LINK IN BIO

♬ Training Season - Dua Lipa

 


Osim što je objavila datum, naslov i teaser pjesme, Dua Lipa je za medije otkrila kako je ona nastala. Kaže da se zasitila loših spojeva koji su joj se zaredali, a posljednji je bio kap koja je prelila čašu. Jutro nakon tog spoja došla je, kako kaže, u studio i na pitanje suradnika kako je prošlo odgovorila je: „Training season je gotova." Time je aludirala na to da je umorna od krivih osoba i „isprobavanja", no svjesna je da je svaki neuspjeli spoj nova lekcija. Tako je nastala ideja za budući hit.

Aleksandra Prijović i Baby Lasagna Domaća pjesma uspjela „potući“ čak i Aleksandru Prijović na listi najslušanijih u Hrvatskoj

„Training season" i mnogi drugi hitovi Dua Lipe orit će se ovog ljeta pulskom Arenom. Pjevačica je (zasad) najavila dva koncerta zaredom: 8. i 9. lipnja 2024. Informacija o kartama još nema, no nagađa se da bi mogle brzo planuti. Planiraš li kupiti kartu?

Dua Lipa nova pjesma training season koncert Pulska Arena

Još vijesti