Galerija Dua Lipa Reebok Club C Grounds UK New Balance BB480 +7 Converse All Star

Nisu ni slavne osobe imune na trendove i one nose one najpopularnije komade kao i svi ostali. Dua Lipa ipak nije pala pod Samba groznicu, a može dati ideju svim onim curama koje ne žele nositi tenisice kao i svi drugi.

Tenisice koje u zadnje vrijeme svi nose su Adidas Sambe. Hit su još od prošle godine, a samo su iz dana u dan sve popularnije. Mnogi su pali na ovaj trend jer izgledaju odlično i pašu na razne kombinacije. Pa kako ih onda ne bi htjela nositi! Naravno, ima onih koji ne vole izgledati kao svi i koji ne žele nositi iste komade kao i svaka druga osoba. Izgleda da je takva osoba i Dua Lipa jer ona još nije pala pod utjecaj Sambica. Paparazzi su ju ovih dana uhvatili u šetnji s dečkom, a ljubiteljima tenisica su za oko pale njene. Ako tražiš nove tenisice, a ne želiš da budu Sambe, iako ti se sviđa njih izgled, onda je ovo zamjena. Puma Palermo.

 

 

 

 

Slične, ali opet različite. Kao i Sambe dolaze u različitim bojama, a za sada još nisu toliko popularne da ih vidiš na svačijim nogama.

 

 

Za Dua Lipu su ovo tenisice ljeta. Osim Puma Palermo modela, izdvajamo ti u galeriji iznad još 10 opcija tenisica za ljeto koje su skroz lijepe, a koje ne nose svi i koje mogu postati i tvoji kandidati. Neke su slične Sambama i imaju retro vibru, a ima i totalno drugačijih modela ako retro nije tvoj đir. Baci oko!

Ljetni outfit Trendovi u svijetu tenisica: 7 modela koji će biti najpopularniji u ljetnim mjesecima

Tenisice Kako očistiti stare bijele tenisice da izgledaju kao nove – jedna cura ima metodu koja radi savršeno

Dua Lipa tenisice obuća za ljeto ljetne tenisice nositi umjesto sambi zamjena za adidas sambe kakve tenisice nositi

Još vijesti