Galerija Khloe Kardashian Zlatna francuska manikura Za Valentinovo +5 3D

Tražiš ideju za sljedeću manikuru? E pa imamo jednu! Pogotovo ako uskoro imaš neko posebno događanje ili jednostavno želiš biti ekstra za svaki dan. U tom je slučaju manikura koju je nosila Khloe Kardashian odličan izbor i za tebe.

U potrazi za novom manikurom koju bi mogla staviti, evo jedne pomalo ekstra ideje. Ako se slažeš s tim da je život prekratak da bi nosila dosadne nokte, onda bi ti ova ideja mogla biti ozbiljan kandidat za sljedeći posjet manikerki. Khloe Kardashian ne stavlja često u fokus svoje nokte i ne radi nikakve lude i neobične manikure. Sada je za jednu od modnih kampanja u kojima je sudjelovala imala zlatne nokte!

Selena Gomez Selena Gomez je na dodjeli nagrada nosila drogerijski lak za nokte

Izgledali su doslovno kao tekuće zlato. Ovo je onaj tip manikure koja vrišti „luksuz“. Zlatna krom manikura – idealna za početak godine.

 

 

Krom manikure su postale veliki trend u zadnjih godinu dana, a ovakva u zlatnoj boji odskače i nije nešto što bi si mnogi stavili na nokte. Izgleda posebno dobro na dužim noktima.

 

 

S ovakvim noktima možeš očekivati da ćeš biti u centru pažnje, točnije, da će tvoje ruke biti u centru pažnje. Posebna je, ekstravagantna i drugačija. Možda zlatna može biti i tvoja inspiracija za sljedeću manikuru. Iako je Khloe nosila prilično jednostavan dizajn, on izgleda wow. U galeriji iznad ti donosimo još nekoliko ideja kako nositi zlatne nokte – neke su jednostavnije, a neke totalno ekstra baš kao i Khloeina.

Stalno zaboravljaš otići na novu manikuru? Evo njih 8 koje će izgledati odlično čak i kada ti nokti izrastu Neutralna bež nijansa Milky bijela Bijela sa šljokicama +5 Suptilni french

Khloe Kardashian manikura nokti ekstra nokti ideja za manikuru zlatni nokti zlatne manikure krom nokti

Još vijesti