Zendaya

Neke su pjevačke ili glumačke zvijezde pred svjetlima reflektora od malih nogu ili od teen godina. Naravno da su se u teen godinama za crvene tepihe odijevali puno drugačije nego danas.

Jedna od tih glumačkih zvijezdi koja je u hollywoodu već godinama je i Zendaya. Glumom se počela baviti kao tinejdžerica i već je tada postigla prilično veliku slavu. Do danas je postala jedna od najpopularnijih glumica mlađe generacije. Kada pogledaš haljine i odjevne kombinacije kakve nosi na crveni tepih, većinom ćeš biti oduševljena.

Srebrna haljina iz Zare Viralna haljina iz Zare koja na tijelu izgleda kao da je tekuća – ima wow efekt

Stilisti s kojima radi su odlični i rade jako dobro svoj posao. O njenim se odjevnim kombinacijama uvijek priča i to u pozitivnom smislu. Ako se pak pita Zendayju, ima jedan outfit koji joj je trn u oku. I do dan danas se nije pomirila s činjenicom da su ju obukli u njega. Nemoguće ga je i pronaći na internetu.

Zendaya 2012. godine

Radi se o outfitu iz 2012. godine koji je nosila na press turneju kada su promovirali „Shake It Up“. Možeš ga bolje vidjeti ako u Google upišeš „Germany Zendaya“. Ovaj outft je nosila u Njemačkoj, a u intervjuu za Elle je rekla da je i dalje ljuta na svog prijatelja i stilista Lawa Roacha. „Do danas sam ljuta na njega. Zašto bi me tako obukao? B****, mogao si to odraditi bolje“, rekla je Zendaya u intervjuu. Outfit s trapez hlačama, košuljom na crveno-bijele prugice, žutom majicom i plavim sakoom je pun boja i totalno šašav. Ipak, sjeti se da je to bilo 2012. godine kada je moda bila malo drugačija.

 

 

To je bila jedna od prvih suradnji Zendaye i Lawa, a kroz godine kasnije ju je ipak obukao u puno bolje kombinacije.

Top 10 Zendayinih haljina s crvenog tepiha koje želimo nositi na maturalnu Zendaya - 5 Zendaya - 9 Zendaya - 8 +7 Zendaya - 6
 

Zendaya outfit odjevna kombinacija najgori outft koji je nosila sram ju je

Još vijesti