Billie Eilish na Grammyju 2022.

Na crvenom tepihu Grammyja bilo je svega i svačega, ali neki su outfiti zapeli za oko, i to ne zato što su wow. Zapravo nam je reakcija na njih bila totalno suprotna. Ovi su celebovi malo ipak pretjerali u pokušaju da budu drugačiji ili ležerni.

Crveni tepih Grammyja nije toliko fensi kao crveni tepih na Oscarima, ali je i dalje mjesto za koje se treba urediti i potruditi mrvicu više, jer definitivno je ovo jedan od najvećih glazbenih događaja u godini. Nažalost, mnogi celebovi koji uvijek rasture outfitima nisu došli na ovogodišnje Grammyje koji su se održali sinoć. Oni koji jesu došli su imali uspone i padove. Ovog se puta fokusiramo na 'padove'. Jer ovih 7 celebova nisu uspjeli nikoga očarati svojim outfitima.

Outfiti na Oscarima 2022 TOP ili FLOP? Donosimo ti najupečatljivije outfite s Oscarovog crvenog tepiha – a ti ih ocijeni

1.Olivia Rodrigo

 

 

Olivia Rodrigo je sinoć pomela dodjelu Grammyja i pokupila itekako puno kipića, ali nagradu za najbolje odjevenu osobu...ni blizu. Za nekoga tko je bio nominiran u toliko kategorija, i definitivno zvijezda večeri, outfit koji je imala nije baš nikoga oduševio. Za nekog tako mladog, ovo je prilično 'bablja' haljina.

2.Addison Rae

 

 

Pošto je TikTokerica Addison odlučila između ostalog zagaziti u glazbene vode, pronašla se na sinoćnjim Grammyjima kao gost. Međutim, kao i njena glazbena karijera, ni haljina u kojoj se pojavila, nije nikoga oduševila.

3.Justin Bieber

 

 

Hailey je bila oličenje elegancije, ali Justin baš i ne. Od odijela koje je 10 brojeva preveliko, preko hot pink kapice do oversized sandala. Da je odijelo barem mrvicu manje, više u njegovoj veličini, izgledao bi sigurno bolje.

4.Doja Cat

 

 

Doja ima svoj prepoznatljivi stil koji nikad nije klasičan ili običan, ali ovog puta je ipak malo pretjerala. Uvijek se kaže da jedan dio outfita treba biti taj ekstra koji će impresionirati i hvatati pažnju, jer ako je sve ekstra, svako na svoj način, to će biti too much. A kod nje je definitivno sve too much. Od frizure preko haljine do hrpe nakita.

5.Billie Eilish

 

 

Billie je uvijek unikatno odjevena, ali ovog puta njen outfit više zbunjuje nego što mu se može diviti. Haljina izgleda kao prevelika košulja koju je obukla pomalo krivo dok se ujutro spremala jer je napola spavala. Iako uvijek ima čudne kreacije, ova je novi level.

6.Tayla Parx

 

 

Nagradu za najluđi outfit definitivno odnosi ova pjevačica. Nije toliko poznata, ali sada će se o njoj nekoliko dana sigurno pričati jer je na Grammyje došla odjevena kao dinosaur.

7.Kylie Rae Hall

 

 

Još jedna influencerica koja se pojavila na Grammyjima, a koje je fejlala. Kylie Rae Hall odabrala je prilično čudno haljinu koja joj nije pomogla naglasiti njene dobre strane izgleda i koja je izgledala kao prava katastrofa.

gigi hadid i zendaya KVIZ: S kim su u vezi ove slavne osobe? Možeš li spojiti svih 1010 parova?

Kim Kardashian i Sofia Vergara Čime bi se bavili da nisu pjevači i glumci? Slavne osobe otkrile zanimanja koja su im bila plan B

grammy 2022 crveni tepih odjevne kombinacije najgore odjeveni Slavne osobe celebovi fejlovi

Još vijesti