Slika nije pronađena

Umjesto da ti kažemo koje su nama slavne osobe bile najbolje odjevene, ovog puta dajemo tebi priliku da to odlučiš. Daj bodove onim celebovima koji su ti top – pa da vidimo tko će zasjati na prvom mjestu.

Sinoć su se održali Oscari i danas je to glavna tema o kojoj će svi pričati. Osim same dodjele nagrada i proglašenja najboljih filmova i glumaca u različitim kategorijama, još jedna bitna stvar na svakoj dodjeli Oscara su slavne osobe na crvenom tepihu i njihovi outfiti.

Slika nije pronađena Tajne 'iza scene' s dodjele nagrade Oscar: Je li kipić stvarno od zlata i što kao poklon dobiju svi gosti?

Pošto se radi o velikom i elitnom događanju, elegancija je obavezna, a svatko ju nosi na svoj način. Svake godine ima onih dama (i gospodina) koji cijeli svijet oduševe svojim outfitima, ali i onih za koje se pitamo imaju li kod kuće ogledalo. I ove je godine bile top i flop outfita, a tko se najviše iskazao i najviše oduševio? Donosimo ti pregled najupečatljivijih odjevnih kombinacija s crvenog tepiha Oscara 2022., a ti daj glas onima koji su ti najbolje odjeveni.

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

oscari 2022 oscars outfiti crveni tepih

Još vijesti