Galerija Kim Kardashian - 1 Kim Kardashian - 2 Kim Kardashian - 3 +4 Kim Kardashian - 4

Kim Kardashian može biti fensi koliko joj srce želi! Može se priuštiti najskuplje proizvode na svijetu, a vrlo vjerojatno ih sve može i dobiti besplatno. Upravo zato posebno iznenadi kada odabere neki drogerijski proizvod, poput sada jednog takvog laka za nokte.

Znaš da je neki drogerijski proizvod dobar kada ga nose i slavne osobe koje imaju pristup doslovno svakom proizvodu ikad. Pogotovo Kim Kardashian. Na posljednjem crvenom tepihu, na „2023 Baby2Baby Gala“ imala je jednostavne, neutralne, nokte. Dugačke, da, ali boja je bila najneutralnija ikad. Nude, svjetla breskvasta nijansa. Nešto što je idealno za svaki dan.

Lakovi za nokte Jesenska manikura koja izgleda skupo i luksuzno – ova boja ima takav efekt

Kako piše InStyle, radi se o laku za nokte koji se može kupiti u drogerijama. Možda si i sama već koristila neki lak brenda Essie, koji izgleda voli i Kim Kardashian. Iako je mrvicu skuplji i nije najjeftinija drogerijska opcija, i dalje se smatra drogerijskim brendom. Kim je za ovu priliku nosila Essie lak u nijansi „Fairy Tailor“.

 

 

Ovaj lak kada se stavi u više slojeva i ako se doda i baza ili „top coat“, može dugo izdržati na noktima i čak pomalo izgleda kao da imaš gelirane nokte. Nijansu koju je nosila Kim možeš staviti u jednom sloju da bude malo prozirna ili dodati nekoliko slojeva pa dobiti full efekt.

 

 

Izgledat će lijepo i na kratkim i na dugim noktima pa bi ti ovo lako mogao postati novi favorit.

Manikure Postoji veza između odabira manikure i osobnosti: Što omiljena boja laka za nokte otkriva o vama?

kim kardashian manikura lak za nokte drogerijski lak za nokte minimalistički neutralna boja nosi i kim kardashian Moda kakav lak koristi kim kardashian

Još vijesti