Galerija Hailey Bieber - 4 Hailey Bieber - 1 Hailey Bieber - 2 +4 Hailey Bieber - 3

Nema više izgovora da negdje nećeš ići zato jer je zima i tebi je vani hladno. Hailey Bieber ima top prijedlog kako se dodatno zagrijati zimi kada moraš boraviti vani. Na prvu će ti zvučati čudno, ali na njoj stoji super, pa zašto ne isprobati.

Hailey je za doček Nove godine bila s prijateljima na odmoru, točnije, na skijanju. Očigledno je navikla na visoke temperature u Kaliforniji jer se na sve načine pokušala utopliti za snijeg. Isprva nismo primijetili trik kojim se koristila da se dodatno ugrije, ali nakon dobrog proučavanja fotki, ipak je upao u oko. Ili mrzi hladnoću ili je stvarno bilo jako hladno, ali trik kojim se poslužila Hailey je nošenje dvije zimske jakne odjednom.

Kylie Jenner Kakvu odjeću nosi Kylie Jenner za svaki dan: Pokazala je odjevne kombinacije od cijelog tjedna

Zvuči čudno, ali iz nekog razloga, na njoj izgleda toliko dobro da to imamo želju isprobati. I ono najbitnije, stvarno bi te moglo itekako dodatno ugrijati.

 

 

Ne izgleda toliko loše koliko si mislila, zar ne? Ona je nosila dvije pufaste jakne, a jedna od njih je popularna „The North Face“. Obje su iste boje i isti model pa možda zbog toga izgledaju dobro zajedno. Sigurno joj je bilo toplije nego da je nosila samo jednu, ali problem koji možeš imati s dvije glomazne jakne je da nećeš moći baš dobro pomicati ruke. Sve ovisi kakve su jakne u pitanju. Nosila ih je i u drugoj kombinaciji kada je imala skijašku jaknu ili dio skijaškog odijela i običnu zimsku jaknu preko.

 

 

Hailey je trendseterica i kada ona nešto pokaže, ostatak modnog svijeta prati. Hoće li to biti slučaj i ovaj put i hoće li cure početi hodati u dvije jakne, vidjet ćemo. Temperature se opet spuštaju i mogao bi nam ovaj njen trik dobro doći.

 

 

Zvijezde koje su proslavile #cleangirlbun Punđe kakve obožavaju Bella, Kendall ili Hailey zapravo su štetne za kosu: Evo zašto ih ne bismo smjele prečesto nositi

hailey bieber modni trik zimska moda kako se ugrijati toplije vani kad je jako zima zima hladnoća toplo

Još vijesti